Pikavippi heti tilille

Täyttämällä nopean lainahakemuksen näet lainatarjoukset ja vertailet pikavippiä yli 25 eri pankin ja lainanantajan kesken. Katso omat lainatarjouksesi ilman sitoutumista.


Pikavippi

Pikavippi, vippi tai pikalaina on nopean rahoituksen lainatuote, joka on tarkoitettu yleensä lyhytaikaiseen rahoitukseen. Talousapu.fi palvelussa vertailet ja löydät nopeasti edullisimman pikavipin. Talousapu.fi kilpailuttaa hakemuksesi yli 25 eri lainanantajan ja pankin kesken. Näin voit yhden lainahakemuksen avulla antaa pankkien ja rahoittajien kilpailla siitä, kuka pystyy tarjoamaan sinulle parhaan pikavipin.

Pikavippi heti – älä astu ensimmäiseen miinaan

Pikavippiä kaivataan usein käytettäväksi heti, mutta sinun ei kannata astua ensimmäisen lainaajan miinaan. Vaikka sinulla olisi kiire, niin sinun kannattaa vertailla rauhassa pikavippejä usealta yritykseltä, jotta et maksaisi liikaa pikalainastasi. Talousapu.fi auttaa sinua tässäkin asiassa. Pääset helposti vertailemaan yli 25 eri lainanantajan pikavippejä täyttämällä vain yhden hakemuksen. Pääset nopeasti vertailemaan eri lainatarjouksia, etkä ole vielä sitoutunut mihinkään, joten voit tehdä päätöksesi lainasta rauhassa.

Pikavippi heti tilille

Jos kaipaat pikavipin heti tilillesi, niin ota huomioon seuraavat kohdat, että saat lainaa heti:

  • Pieni pikavippi myönnetään helpommin ja nopeammin kuin isompi laina. Joten lainaa vain niin paljon kuin tarvitset.
  • Käytä Osuuspankin, Danske Bankin, Nordean tai Säästöpankin tiliä, jos mahdollista. Rahansiirrossa voi esiintyä viivettä tilille, joka sijaitsee näitä pienemmässä pankissa.
  • Ota laina yritykseltä, joka käyttää sähköistä tulonvarmennuspalvelua.
  • Jos sinulle soitetaan, kun olet lähettänyt lainahakemuksen, niin vastaa. Lainapalvelut soittavat yleensä varmistussoiton ennen rahojen siirtoa.
  • Soita sen lainanantajan asiakaspalveluun, jonka lainan valitsit. Lainasi voidaan maksaa jonon ohi, kun otat yhteyttä.

Pikavippi 24h – palvelu on auki ympäri vuorokauden

Voit hakea palvelustamme vippiä ympäri vuorokauden. Palvelu on aina auki ja hakemuksesi välitetään aina eteenpäin. Ota kuitenkin huomioon, että rahat siirretään yleisesti tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina. Lue lisää sivultamme pikavippi 24h.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Vippi on mahdollista saada myös pitkällä maksuajalla. Kuukausierä riippuu haluamastasi lainasummasta ja laina-ajasta, joten jos lainasumma ei ole suuri, niin lyhyelläkin laina-ajalla päästään jo todella pieniin kuukausieriin lainalle. Voit käyttää lainalaskuria määrittääksesi sinulle sopivan kuukausierän. Sinun on mahdollista valita takaisinmaksuaika mielesi mukaan, mutta jos valitset pienen summan ja pitkän maksuajan pikavipille, niin saamasi lainatarjoukset ovat todennäköisesti lyhyemmällä maksuajalla.

Pieni pikavippi – miten pieniä vippejä on saatavilla

Joskus lainan tarve ei ole suuri, mutta pienelläkin summalla voi olla kiire. Talousapu.fi palvelusta voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 100 eurosta lähtien. Vaihtoehtoja pikavipeille on vain muutamia muutaman sadan euron vipeille ja yleisesti luotonmyöntäjät voivat tarjota pienempien summien tilalle 500 euroa, joka on yleisesti pienin summa monelle lainanantajalle vakuudettomissa lainoissa.

Suosituimmat pienet pikavipit:

Koroton pikavippi

Pikavippejä on myös mahdollista saada korottomana. Yleisesti korottomia ja kuluttomia vippejä on tarjolla ensilainaajille, joten jos sinulla on laina auki jossain paikassa, joka tarjoaa uusille asiakkailleen tätä ensilainaajan etua, niin et valitettavasti pääse hyödyntämään sitä.

Olemme listanneet palvelumme kautta saatavat kuluttomat ja korottomat pikavipit, jotta sinun on helppo nähdä kaikki vaihtoehdot.

Halvin pikavippi on paras pikavippi?

Onko halvin pikavippi aina paras pikavippi? Kun haet lainaa, niin sinun kannattaa aina kiinnittää huomiota lainan koron lisäksi siihen, onko lainassa nostopalkkiota ja kuinka suuria nämä ovat. Kannattaa myös tarkistaa, mikä on lainan tilinhoitopalkkio. Välttämättä koroltaan kaikkein halvin vippi ei tule sinulle siis kokonaisuudessa halvemmaksi. Huomio aina lainan kaikki kustannukset, jotta löydät mikä on halvin laina.

Kalliiden pikavippien yhdistäminen

Jos sinulle on kertynyt jo useita kalliita pikavippejä, niin voit myös yhdistää lainasi palvelussamme. Lainojen yhdistäminen on erinomainen tapa pienentää kuukausittaisia lainakulujasi, jos sinulla on jo auki olevia lainoja. Yhdistelylainan avulla yhdistät kaikki tai osan olemassa olevista lainoistasi helpommin käsiteltäväksi kokonaisuudeksi. Näin säästät kuukausittaisissa lainakuluissa merkittävästi.

Voit yhdistää esim. seuraavia lainoja palvelumme kautta:

Palvelussamme on mukana pankkeja ja lainayhtiöitä, jotka ovat erikoistuneet yhdistämään lainoja. Nämä lainanantajat ovat myös mukana antamassa lainatarjouksia, jos valitset, että haluat yhdistää lainasi.


Etusivu » Lainaa netistä » Pikavippi

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,