Vakuudettomat lainat

Voit helposti vertailla vakuudettomia lainoja yli 25 eri pankilta ja lainanantajalta vain yhdellä hakemuksella. Katso ilman sitoutumista millaista lainaa saisit juuri nyt.


Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat on helppo vertailla Talousapu.fi palvelun kautta. Vertailet nopeasti sinulle edullisimmat lainan vain yhden lainahakemuksen avulla ja annamme pankkien ja luottoyhtiöiden kilpailla, kuka pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta lainaa.

Hae lainaa

Hae lainaa helposti. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus ja sen perusteella saat sinun omiin tietoihisi perustuvia lainatarjouksia. Tämä on edullinen tapa hakea lainaa ja vertailla useita pankkeja ja lainanantajia vain yhdellä hakemuksella. Saat lainatarjoukset selkeään näkymään, josta sinun on helppo hahmottaa eri lainavaihtoehtojen korot ja kulut.

Näin haet lainaa

Lainan hakeminen on yksinkertaista ja helppoa näillä seuraavilla toimenpiteillä näet eri lainayhtiöltä saatavat tarjoukset helposti.

  1. Valitse sivun yläreunasta haluamasi lainasumma ja kuukausierä lainalaskurilla
  2. Täytä nopea lainahakemus huolellisesti omilla tiedoillasi
  3. Lähetä lainahakemus ja vertaile, mikä olisi sinulle paras laina
  4. Kun löydät sopivan vaihtoehdon, hyväksy valitsemasi laina ja nosta lainasumma tilillesi

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Voit hakea lainaa netistä useasta paikasta ilman vakuuksia. Talousapu.fi palvelu on erinomainen tähän tarkoitukseen, sillä vertailemme yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää, jotka antavat lainaa netistä ilman vakuuksia.

Lainaa ilman vakuuksia

Voit saada lainaa ilman vakuuksia, joten et tarvitse mitään vapaana olevia vakuuksia lainaasi varten. Näissä lainoissa et myöskään tarvitse takaajia lainallesi.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Mikäli haluat saada lainaa heti, niin sinun kannattaa seurata tarkkaan lainapalveluiden ohjeita sen jälkeen, kun olet valinnut sinulle sopivan lainan. Käytä lainaajia, joilla on käytössä sähköinen tulonvarmennuspalvelu (esim. Instantor), sillä isommissa summissa luottoyhtiöt haluavat yleensä palkkatositteen tai eläketositteen lainapäätöksen tueksi. Lainaa kannattaa myös hakea lainayhtiöiden asiakaspalvelujen aukioloaikana, sillä rahat siirretään yleisesti vain, kun asiakaspalvelut ovat auki.

Yhdistä lainat vakuudettomalla lainalla

Voit myös yhdistää lainasi vakuudettomalla lainalla. Yhdistät lainasi helposti valitsemalla sivun yläreunasta löytävällä hakemuksella kohdan ”Haluan yhdistää lainani” ja valitsemalla mitkä olemassa olevasi lainasi haluat yhdistää. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, niin näet tämän jälkeen helposti vaihtoehtosi yhdistelylainalle ja voit vertailla rauhassa kuinka paljon säästäisit kuukausittain.

Yhdistelylaina – edullinen laina lainojen yhdistämiseksi

Yhdistelylaina on suunniteltu erityisesti lainojen yhdistämiseen, jolla saat yhdistettyä lainasi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Näin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä yhdistelylainaa kuukausittain usean kalliin lainan sijaan, joissa on kaikissa omat kuukausittaiset käsittely- ja tilinhoitomaksut. Säästät joka kuukausi rahaa jo yhdistämällä matalampi korkoiseen yhdistelylainaan näissä pelkissä käsittelykuluissa.


Etusivu » Lainaa netistä » Vakuudettomat lainat

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,