Vertaile edullisin pikalaina

Löydät kauttamme yhdellä hakemuksella jopa 25 pikalainatarjousta. Lainan hakeminen voi olla helppoa ja nopeaa. Mikä parasta et sitoudu vielä mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla vaihtoehtojasi.


Talouapu kilpailuttaa pikalainat - vertaile ja löydä edullisin!

uusi-pikalaina

Luotettava pikalainavertailu

Vertaile pikalainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen pikaluoton. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

mista-edullisin-pikalaina

Hae pikalainaa heti tilille

Hae pikalainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin luotto. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

uusi-pikalaina-avattu

Edullisin pikalaina kilpailuttamalla

Kilpailutamme pikalainat heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman pikalainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea pikalainaa?

Voit hakea pikalainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

koroton-pikalaina

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

pikalaina-6kk

TULOT

Saat säännöllisesti palkkaa tai eläkettä

pikalaina-ilman-luottotietoja

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Usein kysytyt kysymykset pikalainasta

Lainanhaku

Miten Talousapu.fi voi auttaa minua?

Talousapu.fi auttaa sinua vertailemaan ja löytämään edullisen lainan hakemuksesi perusteella. Yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa lainasummasi jopa 25 pankilla ja luottoyhtiöllä.

Lainanhaku

Kuinka isoa pikalainaa voin hakea?

Talousapu.fi palvelun avulla voit hakea pikalainaa 100 eurosta aina 5000 euroon asti. Voit myös hakea 5000 eurosta aina 60000 euroon asti, mutta hakemuksen käsittely voi kestää pienempiä summia kauemmin.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Voinko hakea pikalainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kun haet pikalainaa kauttamme, et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi.

Lainanhaku

Kuinka nopeasti saan pikalainan tililleni?

Pikalaina voidaan maksaa tilille saman päivän aikana. Usein kun kaikki tiedot ovat kunnossa, niin laina maksetaan tunnin sisään. Huomioi, että laina maksetaan vain kun asiakaspalvelu on auki, joten klo 23 jälkeen haetut lainat maksetaan, kun asiakaspalvelu aukeaa aamulla.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,