Vertaile edullisin pikalaina

Löydät kauttamme yhdellä hakemuksella jopa 25 pikalainatarjousta. Lainan hakeminen voi olla helppoa ja nopeaa. Mikä parasta et sitoudu vielä mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla vaihtoehtojasi.


Pikalaina – vertaile ja löydä edullisin

Vaikka pikalainaa hakiessa on yleensä rahan saaminen nopeasti tilille on tärkeää, niin aina kannattaa käyttää hetki lainojen vertaamiseen ja löytää paras pikalaina. Talousapu.fi palvelun kautta vertailet lainahakemuksesi helposti usealla pankilla ja lainanmyöntäjällä, joten sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja valita netin halvin laina.

Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat heti lainatarjouksia pikalainoista. Pikalainahakemuksen käsitteleminen pienemmissä lainasummissa on täysin automatisoitu ja sähköinen prosessi, joten saat rahat tilillesi nopeammin kuin jos hakisit isompaa lainasummaa.

Jos sinulla on pankkitili jossain yleisessä suomalaisessa pankissa ja haet alle 5000 euron lainaa, niin laina maksetaan pääsääntöisesti välittömästi tilille. Muista aina seurata sinulle annettuja ohjeita lainan haun aikana, niin saat rahat mahdollisimman nopeasti.

Sinun kannalta vielä parasta on että, et ole sitoutunut vielä mihinkään kun haet ja vertailet lainatarjouksia. Jos löydät sopivan lainatuotteen, niin voit valita sen halutessasi.

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on nopeaan rahoittamiseen kehitetty tuote, joka on kehittynyt vuosien saatossa alkuperäisistä pikavipeistä monimuotoisemmaksi ja ketteräksi rahoitustuotteeksi. Pikalaina eroaa pikavipeistä siinä, että lainaa haetaan nopeasti, mutta yleensä takaisinmaksuajat ovat pidempiä, jolloin haluttu kuukausierä on helpompi sovittaa kuukausittaiseen budjettiin.

Pikalainalla tarkoitetaan yleensä alle 5000 euron summaa, jolloin laina on helpompi myöntää hakijalle kuin isommissa summissa. Yli 5000 euron summissa vaaditaan yleisesti lisätietoja hakijalta ja lainanmyöntöehdot ovat tiukemmat, jolloin lainaa ei saa käyttöön yhtä nopeasti.

Pikalainan edut:
  • Saat välittömän päätöksen
  • Rahat siirretään tilillesi mahdollisimman pian
  • Saat lainaa ilman takaajia ja ilman vakuuksia

Näin haet pikalainaa:

Pikalainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Täytä suoraviivainen hakemus, jonka täyttäminen on nopeaa ja saat välittömästi luottopäätöksen hakemuksellesi.

  1. Täytä lainahakemus rauhassa ja huolellisesti ja laske kuukausierä lainalaskurilla. Huolehdi, että henkilötunnuksesi, tilinumerosi ja puhelinnumerosi ovat oikein.
  2. Lähetä hakemus ja saat välittömästi pikalainapäätökset. Vertaile lainatarjouksia joita olet saanut ja valitse sinulle parhaiten sopiva laina. Muista myös vastata tuntemattomiin numeroihin, kun olet lähettänyt hakemuksesi. Yleensä joku lainanmyöntäjä haluaa vielä joitain lisätietoja hakemukseesi.
  3. Nosta laina tilillesi.
Voit saada pikalainaa, jos täytät seuraavat ehdot:
  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta
  • Sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä

Pikalainojen kuukausierän hinnasto:

Alla näet taulukosta erimerkkilaskelmia kuukausierän suuruudesta erilaisille lainasummille ja laina-ajoille.

Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
500 euroa 1 vuosi 45 €
600 euroa 1 vuosi 53 €
700 euroa 1 vuosi 62 €
800 euroa 1 vuosi 71 €
900 euroa 1 vuosi 80 €
1000 euroa 1 vuosi 89 €
1200 euroa 1 vuosi 106 €
1500 euroa 2 vuotta 70 €
2000 euroa 2 vuotta 93 €
2500 euroa 2 vuotta 116 €
3000 euroa 2 vuotta 139 €
4000 euroa 3 vuotta 130 €
5000 euroa 2 vuotta 163 €

Pikalaina ilman vakuuksia

Pikalainaa voit saada myös ilman vakuuksia. Tämä tekee lainan hakemisesta mutkatonta, eikä sinulla tarvitse olla vapaana olevia vakuuksia lainaa varten. Et myöskään tarvitse takaajia vakuudettomiin lainoihin. Muita vakuudettomia lainoja, joita voit hakea ovat kulutusluotto ja joustoluotto.

Kun lainasumma ylittää 5000 euroa, niin lainanmyöntäjät ovat tarkempia lainanmyöntämisen suhteen. Tässä tapauksessa et välttämättä saa heti lainaa tilillesi, vaan sinun on yleensä toimitettava lisätietoja lainahakemukseen liittyen. Sinun kannattaa valmistautua toimittamaan lainanmyöntäjälle esim. palkkatosite.

Kun haet yli 10 000 euron lainaa, niin yleisesti lainaa ei myönnetä niin helposti kuin alle 5000 euron lainoissa. Moni pankki ja lainanmyöntäjä antaa myös mahdollisuuden hakea lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin sinulle ja yhteishakijalla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa pienemmällä korolla.

Pikalainojen yhdistäminen

Pikalainoja kannattaa yhdistää halvemmaksi yhdistelyluotoksi, jos sinulle on kerääntynyt useita pikalainoja tai pikavippejä monesta eri paikkaa. Sinun kannattaa tarkistaa nykyisten lainojesi korko ja muut kuukausittaiset kulut, sillä voit säästää jo yhdistämällä pikalainat yhdeksi.

Pienlainojen yhdistämisen tarkoitus on antaa sinulle säästöä ja mielenrauhaa joka kuukausi, sillä sinun tarvitsee maksaa vain yhden lainan käsittely- ja liitännäiskulut ja voit keskittyä maksamaan vain yhtä isompaa lainaa sen sijaan, että murehtisit monen pienlainan maksuista ja eräpäivistä.

Kuinka isot pikalainat kannattaa yhdistää?

Lainojen yhdistämiselle ei ole mitään nyrkkisääntöä, että milloin se olisi kannattavaa. Jos sinulla on tällä hetkellä vain yksi laina, niin sinun kannattaa kilpailuttaa sekin ja katsoa, voitko saada säästöä jo yhden lainan osalta. Jos sinulla on kaksi lainaa tai useampi laina, niin usein jokaisella lainalla on omat kuukausittaiset hoito- ja käsittelypalkkiot korkojen lisäksi, joten maksat turhaan näitä kuluja useaan paikkaan, jos voit keskittää lainasi yhteen paikkaan. Kannattaa siis katsoa heti, kuinka paljon säästäisit joka kuukausi.

Korottomat pikalainat

Pikalainoja on myös mahdollista saada korottomina tuotteina. Yleensä jotkut lainayhtiöt tarjoavat uusille asiakkaille mahdollisuuden ottaa pikalaina ilman korkoja ja kuluja. Nämä pikalainatuotteet ovat yleisesti nimetty joustoluotoiksi tai joustolainoiksi. Esimerkiksi lainasumma voi olla 300 euroa ja kuluton takaisinmaksuaika esim. keskimäärin 30 päivää. Jos et löytänyt hakemuksen kautta sopivia pikalainoja, niin voit katsoa korottomat pikalainat tästä.


Etusivu » Lainaa netistä » Pikalaina

Talouapu kilpailuttaa pikalainat - vertaile ja löydä edullisin!

uusi-pikalaina

Luotettava pikalainavertailu

Vertaile pikalainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen pikaluoton. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

mista-edullisin-pikalaina

Hae pikalainaa heti tilille

Hae pikalainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin luotto. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

uusi-pikalaina-avattu

Edullisin pikalaina kilpailuttamalla

Kilpailutamme pikalainat heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman pikalainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea pikalainaa?

Voit hakea pikalainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

koroton-pikalaina

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

pikalaina-6kk

TULOT

Saat säännöllisesti palkkaa tai eläkettä

pikalaina-ilman-luottotietoja

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Usein kysytyt kysymykset pikalainasta

Lainanhaku

Miten Talousapu.fi voi auttaa minua?

Talousapu.fi auttaa sinua vertailemaan ja löytämään edullisen lainan hakemuksesi perusteella. Yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa lainasummasi jopa 25 pankilla ja luottoyhtiöllä.

Lainanhaku

Kuinka isoa pikalainaa voin hakea?

Talousapu.fi palvelun avulla voit hakea pikalainaa 100 eurosta aina 5000 euroon asti. Voit myös hakea 5000 eurosta aina 60000 euroon asti, mutta hakemuksen käsittely voi kestää pienempiä summia kauemmin.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Voinko hakea pikalainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kun haet pikalainaa kauttamme, et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi.

Lainanhaku

Kuinka nopeasti saan pikalainan tililleni?

Pikalaina voidaan maksaa tilille saman päivän aikana. Usein kun kaikki tiedot ovat kunnossa, niin laina maksetaan tunnin sisään. Huomioi, että laina maksetaan vain kun asiakaspalvelu on auki, joten klo 23 jälkeen haetut lainat maksetaan, kun asiakaspalvelu aukeaa aamulla.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,