1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Vertaile ja löydä edullista lainaa 20000 euroa

Oletko etsimässä edullisinta lainaa 20000 eurolle? Isompien lainasummien kohdalla lainojen vertailu eri lainayhtiöistä on erittäin tärkeää, sillä korkoprosentin vaikutus on luonnollisesti suuri isommissa summissa. Miten löydät edullisimman lainatarjouksen 20000 euron luotolle? Se on helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus palvelussamme ja haemme sinulle tarjouksia yli 20 lainayhtiöltä. Tämä on sinun kannaltasi helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja me teemme loput. Lainojen vertailu on kauttamme helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus heti ja kokeile miten helposti vertaat 20000 euron lainoja.

Lainaa 20000 heti tilille

Miten voit varmistaa, että saat 20000 euron lainan tilille mahdollisimman nopeasti? Isommissa yli 10 000 euron summissa sinun kannattaa varautua siihen, että sinun täytyy toimittaa lainanmyöntäjälle heidän vaatimat tulotositteet. Esimerkiksi toimittamalla palkka- tai eläketositteen tai käyttämällä lainanmyöntäjän kautta Instantor-palvelua voit nopeuttaa prosessia.

Näin haet lainaa 20000e:

Isommankin luoton hakeminen on palvelumme kautta helppoa ja nopeaa. Täytä sivun alussa löytyvä hakemus, joka on nopea täyttää ja saat välittömästi luottopäätöksen 20000e lainalle.
  1. Täytä lainahakemus huolellisesti.
  2. Lähetä hakemus ja saat välittömästi luottopäätökset. Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle paras laina.
  3. Nosta laina tilillesi.
Voit saada lainatarjouksia ja 20000 euroa lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:
  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Hinnasto 20000 euron lainan kuukausierälle:

Alla olevassa taulukossa on esimerkkejä kuukausierän suuruudesta, jos haet lainaa 20000 euroa ja laina-aika vaihtelee.
Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
20000 euroa 2 vuotta 932 €
20000 euroa 3 vuotta 654 €
20000 euroa 4 vuotta 516 €
20000 euroa 5 vuotta 434 €
20000 euroa 7 vuotta 342 €
20000 euroa 10 vuotta 275 €
20000 euroa
12 vuotta
250 €
Palvelumme kautta 20000 euroa hakeneet ovat yleensä seuraavia lainasummia:

Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia

Isompia kulutusluottoja ei yleisesti myönnetä ilman vakuuksia, jolloin tarvitset lainaa varten vapaana olevia vakuuksia esim. omistusasunnon. Kun lainaa haetaan ilman vakuuksia, niin et tarvitse ketään takaamaan lainaa puolestasi, joten laina on ainoastaan sinun vastuullasi. Kun lainasumma ylittää 10000 euroa, niin lainanmyöntäjät ovat tarkempia lainanmyöntämisen suhteen. Jos haet 20000 euron lainaa ja sinulla on yhteishakija lainalle, niin parannat mahdollisuuksia saada lainaa ja todennäköisesti saat pienemmän koron lainallesi kuin yksin hakiessa. Vakuudettomien lainojen tapauksessa lainanmyöntäjän riski pienenee, jos lainaa on hakemassa kaksi henkilöä yhden sijaan ja sen takia palvelumme kautta 20000 euron lainaa hakeneet ihmiset ovat saaneet yhteishakijan kanssa useammin myönteisiä luottopäätöksiä ja lainatarjouksia pienemmällä korolla.

Lainaa 20000 euroa ja yhdistä nykyiset lainasi

Voit yhdistää lainasi 20000 euron summalla. Jos lainasi ovat esimerkiksi alle 20000 euroa, niin voit ottaa lainaa 20000 euroa ja maksaa olemassa olevat lainasi pois yhdistämällä ne ja jäljelle jäävä osuus jää sinulle käyttörahaksi. Hakemuksessa voit valita heti aloittamisen jälkeen, että haluat yhdistää lainojasi. Valitse summa mitä haet lainojen yhdistämiseen. Huomioi, että jos haet 20000 euroa, niin voit vaikka yhdistää 10000 eurolla lainoja tästä summasta. Merkitse hakemuksessa, mitä lainoja sinulla tällä hetkellä on ja mitä niistä haluat yhdistää yhdistelylainaksi.

Lainaa 20000 e

Lainaa 20000 euroa tai niin paljon kuin tarvitset. Meille on tärkeintä, että saat lainahakemuksesi kilpailutettua kauttamme. Näin on helppo varmistaa, että sinulla on vaihtoehtoja lainallesi ja pystyt vertailemaan eri pankkien ja lainanmyöntäjien kesken millaista korkoa saisit lainallesi.

20000e joustoluotto vai kertalaina

Kun haet lainaa 20000 euroa, niin sinulla on vaihtoehtona ottaa joustoluotto tai kertalaina. Erona näillä on, että joustoluotto on tili, jossa sinulla on 20000 euroa luottorajana, mutta maksat korkoa vain nostetun lainan osuudelle. Kertalaina tarkoittaa, että nostat koko summan kerralla tilillesi. Jos sinulla on vaihtelevia rahantarpeita, niin joustoluotto voi olla parempi vaihtoehto sinulle.

20000 euroa remonttilainaa

20000 eurolla voit toteuttaa jo isomman remontin. Sillä summalla remontoit useamman huoneen, teet täydellisen kylpyhuone- ja saunaremontin tai uusit talosi katon tai julkisivun ’avaimet käteen’ -paketilla. Tai ehkä käytät koko summan siihen, että uudistat kaikkien huoneiden ilmettä. Sinä päätät mihin rahasi tarvitset, me kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi.

20000 euron autolaina

Etsitkö rahoitusta uudelle autolle? 20000 eurolla saat jo hyvän uuden auton. Muista kuitenkin, että upouuden auton arvo alentuu heti, joten kannattaa katsoa hieman käytettyjä autoja, joiden hinnoissa ensimmäinen alennus jo näkyy. 20000 eurolla saat, jo vuoden tai kaksi vuotta käytetyn huippuauton edullisesti.
[wpseo_breadcrumb]

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,