1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa 2000 euroa - vertaile ja löydä edullisin

Lainaa 2000 euroa Talousapu.fi -palvelusta kilpailuttamalla pankit ja rahoituslaitokset yhdellä hakemuksella. 2000 euron lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat suuresti, jolloin kilpailutuksella ja vertailemalla halvimman lainan voit säästää pitkän pennin. 2000 euron laina on useimmiten joustoluotto tai tasaeräinen kulutusluotto. Kaikki 2000e luotot maksetaan tilille nopeasti. Teimme prosessin sinulle helpoksi, täytät vain yhden hakemuksen, näet lainatarjoukset heti ja pääset vertailemaan lainoja online-palvelussamme. Täytä lainahakemus heti, hakemus ei ole sitova, joten voit hylätä kaikki hakemukset niin halutessasi. Näet nopealla silmäyksellä, millä korolla saisit 2000 euron lainan Talousapu.fistä!

Lainaa 2000 euroa heti tilille

Pienen 2000 euron lainan saa useimmiten heti tilille. Voit kuitenkin itse vaikuttaa rahojen tilitysnopeuteen merkittävästi. Alla lyhyet ohjeet kivuttomaan lainanhakemiseen.

Näin haet lainaa:

 1. Täytä lainahakemus 2000 euron lainasummalle. Varmista, että tilinumero ja puhelinnumero on oikein täytetty. Virheet hidastavat lainahakemuksen käsittelyä tai estävät sen kokonaan.
 2. Lähetä lainahakemus. Näet lainapäätöksen välittömästi. Lainojen vertailu onnistuu tämän jälkeen helposti ja voit valita sopivan lainan. Joustoluotoissa on täysin korottomia ja kuluttomia ensinostoja aina 2000 euroon asti, joten tarkista olisiko näistä sinulle hyötyä.
 3. Tunnistaudu pankkitunnuksilla ja vahvista lainaehdot. Valitse palvelu, joka käyttää Instantor-tulotietojen varmennusta. Vastaa myös puhelimeen, mikäli sinulle tehdään varmistussoitto lainayhtiöstä.
 4. Nosta rahat tilillesi lainayhtiön ohjeita seuraten.

Voit saada lainatarjouksia ja 2000 euroa lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikä: yli 20-vuotta.
 • Tulot: säännölliset tulot. Yli 1200 euron tulot parantavat lainansaantia.
 • Asut Suomessa: ja olet asunut yli 2 vuotta lainanhakuhetkellä.
 • Luottotiedot: luottotietosi ovat kunnossa.
 • Avoimet lainat: vanhoissa lainoissa ei ole viivästyneitä eriä.

Hinnasto 2000 euron lainan kuukausierälle:

Alla olevassa taulukossa on esimerkkejä kuukausierän suuruudesta, jos haet lainaa xxx euroa ja laina-aika vaihtelee.
Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
2000 euroa 2 vuotta 93 €
2000 euroa 3 vuotta 65 €
2000 euroa 4 vuotta 52 €
2000 euroa 5 vuotta 43 €
2000 euroa 7 vuotta 34 €
2000 euroa 10 vuotta 27 €
2000 euroa 12 vuotta 25 €

Palvelumme kautta 2000 euroa hakeneet ovat hakeneet myös seuraavia lainasummia:

 • 500 euroa, 1 vuosi, kuukausierä 45 €.
 • 1000 euroa, 2 vuotta, kuukausierä 47 €.
 • 3000 euroa, 3 vuotta, kuukausierä 98 €.
 • 5000 euroa, 5 vuotta, kuukausierä 108 €.

Lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia

Pienemmät, 2000 euron lainat ja sen alittavat summat myönnetään aina ilman vakuuksia, eikä erillisiä takaajia koskaan tarvita. Useimmiten lainat myös käsitellään ilman erillisiä kirjallisia palkkatositteita. Tulotiedot varmennetaan käyttämällä Instantor-palvelua. Vakuudettomat lainat myönnetään perustuen hakemuksella antamiisi tietoihin. Siksi on ensiarvoisen tärkeää täyttää lainahakemus tarkasti oikeilla tiedoilla. 2000 euron lainat ovat usein kiinteästi hinnoiteltua, eikä varsinaista riskipohjaista hinnoittelua juurikaan tehdä. Luottopäätös on usein kyllä/ei -tyyppinen.

Joustoluotto vai kertaluotto?

2000 euron luotto on aina joko kertaluotto tai joustoluotto. Päätä itse pidätkö enemmän kertaluonteisesta lainasta, joka lyhenee joka kuukausi saman verran ja jolla on ns. viimeinen käyttöpäivä vai haluatko lainan, joka joustaa tarpeidesi mukaan. Kertalainat ovat yleensä melko määrämittaisia, eikä niitä voi ensimmäiseen 3-6 kuukauteen korottaa. Mikäli tiedät jo etukäteen, että hankinnan koko on epämääräinen tai budjetti todennäköisesti elää, voi joustoluotto olla oikea vaihtoehto. Joka tapauksessa vältä kahden lainan hakemista. Joustoluoton kohdalla on syytä kiinnittää huomiota lainan ehtoihin. Pelkkä joustava luotto ei vielä tee joustoluotosta kallista, mutta korkea nostopalkkio nostaa välittömästi lainan todellista vuosikorkoa. 2000 euron laina on vielä sen verran pieni, että pieneen kuukausierään ei mahdu paljoakaan kuluja. Korkea nostopalkkio aiheuttaa sen, että kuukausittainen takaisinmaksuerä voi sisältää lähes pelkästään nostopakkioita. Tällöin korko voi juosta pääomalle turhan pitkään ja sitoudut maksamaan lainasta turhan paljon huomaamattasi. Vertaile lainoja aina tarkasti, me autamme!

2000 euron lainalla voi jo yhdistää lainoja

Lainaa 2000 euroa ja aloita vanhojen pikalainojen ja vippien yhdistäminen. Jo 2000 euron edullisella lainalla voi säästää merkittävästi, jos sinulle on jäänyt roikkumaan useita pienlainoja, joissa on päällekkäisiä kiinteitä kustannuksia. Vaihtamalla vanhat lainat yhteen, voit parhaimmillaan puolittaa kuukausittaiset lainanhoitokustannukset. Lainojen yhdistäminen on tehty mahdollisimman helpoksi: valitse suoraan hakemukselta, että haluat yhdistää lainoja ja merkitse hakemukselle kaikki yhdistettävät lainat. Lainayhtiö käsittelee hakemuksen nimenomaan yhdistelylainana. Huomioi, että et välttämättä saa lainkaan rahaa käteen, mikäli haluat pääasiassa yhdistää lainoja. Osa lainayhtiöistä myöntää yhdistelylainaa vain maksettaessa koko lainalle pois vanhoja luottoja.

Lainaa 2000e ja päätä itse mihin rahat käytät

Meille on tärkeintä, että saat lainaa 2000e ja selvästi edullisen kilpailutetun luoton. Meitä ei kiinnosta mihin lopulta rahasi käytät. Huomioi kuitenkin, että valitsemalla esim. lainojen yhdistämisen käyttötarkoitukseksi, käsitellään lainasi hieman eri tavalla. Lainojen vertailu on meillä helppoa, joten tiedät aina mitä 2000e laina maksaa ja mitä ehtoja luotolle on asetettu. Lainaa läpinäkyvästi ja selkein ehdoin - Talousapu.fi!
[wpseo_breadcrumb]

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,