Hae halvin laina

Hae netin halvinta lainaa täyttämällä lainahakemus ja vertailemalla saamiasi lainatarjouksia. Kilpailutamme lainan 25 pankilla, jotta sinä löydät halvimman. Lainahakemus ei ole sitova, mutta lupaamme, että halvemmalla et saa mistään - hae nyt!


Halvin laina

Halvin laina löytyy vain vertailemalla luottoja, lienee sanomattakin selvää. No, miten sen netin halvimman lainan sitten löytää ja mistä halvin luotto koostuu? Mietitään ensin, mikä on halvin laina. Matalin korko ei välttämättä ole halvin, eikä kuluton luotto ole tae halvimmasta lainasta.

Aloita edullisen ja halvan lainan etsiminen aina kilpailuttamalla lainasi. Muutoin, et saa juuri sinulle tehtyjä lainatarjouksia oikeilla koroilla ja kuluilla. Me täällä Talousavussa olemme juuri sitä varten olemassa. Täytä hakemus vertaile luotot ja anna meidän löytää sinulle netin halvin rahoitus.

Löydä halvin laina – Talousapu.fi

Löydät halvimman lainan käyttämällä Talousavun lainalaskuria ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme. Kukaan ei pysty täyttämään kaikkien lainayhtiöiden lainahakemuksia. Meidän avulla saat yhdellä hakemuksella jopa 25 tarjousta lainallesi. Joukossa on myös se netin halvin laina. Mikäli olet hakemassa vähänkään isompaa summaa, joissa lainapäätös ja hintatarjous tehdään juuri sinun tietoihisi perustuen, tulet näkemään että lainayhtiöiden sivuilla ilmoitetut hinnastot eivät tule pitämään paikkaansa.

Vastaanotettuasi henkilökohtaiset lainatarjoukset pääset tarkastelemaan ja vertailemaan juuri sinulle suunnattuja luottoja. Tämän on sinusta kiinni onko todellinen sinun haluama laina-aika tai summa itseasiassa juuri se jota alunperin hait. Ehkäpä olet maksamassa lainan etuajassa takaisin tai sinulle riittää pienempikin summa. Tällöin lopullisen halvimman lainan valinta riippuu juuri sinun käyttötarkoituksestasi. Voi myös olla, että vaikka hait 7000 euroa, sait 5000 euron luoton, joka on niin kilpailukykyinen, että sen ohittaminen olisi typerää. Sinä tiedät, mikä toimii sinun tapauksessasi.

Vertaile halvin laina

Vertailemalla lainoja omista lähtökohdistasi voit löytää halvimman vaihtoehdon. Kuten sanottua, et tiedä vaihtoehtoja ennen lainahakemuksen täyttämistä. Online-palvelumme listaa kaikkien lainatarjousten hintatekijät ja muut ehdot helposti vertailtavaan muotoon. Voit järjestellä lainoja summan, maksuajan, koron, kulujen ja tilitysnopeuden suhteen. Ehkäpä lyhytaikainen tarve onkin hyvä rahoittaa vähän korkeakorkoisemmalla lainalla, jossa ei ole nostapalkkiota..

Mistä lainan hinta muodostuu?

Lainan hinta muodostuu lainan korosta ja kuluista sekä omasta käytöksestäsi, miten lainaasi käytät. Mieti etukäteen haetko lainaa vuosiksi eteenpäin vai onko tarpeesi lyhytaikainen ja alunperin mietittyä lainasummaa kenties pienempikin. Tarvitseko lainan, josta voit tehdä nostoja ja hyvä olisi jos asiakaspalvelu olisi auki myöhempinä ajankohtina hankalien työaikojen vuoksi. Kaikki lainan ominaisuudet eivät heijastele hinnassa, sinä päätät minkä arvoinen mikäkin ominaisuus on.

Halvin kulutusluotto tai kertalaina

Halvin kulutusluotto löytyy miettimällä, miten pitkällä laina-ajalla haluat lainan. Jos toiveissa on kertalaina esimerkiksi yli viideksi vuodeksi, muodostuu lainakorko merkittäväksi edullisuuden mittariksi. Jos taas tiedät maksavasi lainasta valtaosan pois etuajassa, vältä kulutusluottoa, jossa on korkea avaus- ja kiinteät kustannukset. Palvelumme halvimmat kulutusluottojen korot alkavat 7%:sta ja todelliset vuosikorot asettuvat alimillaan noin 11%.

Halvin pikalaina

Pikalaina on halvin silloin, kun pystyt lyhyellä laina-ajalla minimaalisiin lainakuluihin. Talousavun asiakkaat etsivät halvinta pikalainaa yleensä maksimissaan vuoden laina-ajalle. Yleensä laina maksetaan takaisin alle puolessa vuodessa, lainasummat ovat 100 eurosta 500 euroon. On sanomattakin selvää, että 500 euron pääomalle korko ei ehdi juosta vuodessa juurikaan kuluja. Todelliset vuosikorot kertalainatyyppisillä luotoilla onkin lähes aina lähellä lain määrämää 50%:a. Tällöin vuoden kulut ovat noin sata euroa. Nopea takaisinmaksu pudottaa kustannuksia merkittävästi. Valitse laina, jossa kiinteät kustannukset ovat mahdollisimaan pienet. Todennäköisesti maksat 500 euron pikaluoton nopeammin takaisin ja säästät.

Täytä Talousavun lainahakemus heti, vertaile korkotarjouksia ja löydä netin halvin laina!


Etusivu » Lainaa netistä » Halvin laina

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,