Vertaile joustoluottoja ja löydä edullisin joustolaina

Voit vertailla Talousapu.fi palvelussa eri joustoluotot nopeasti yhdellä hakemuksella. Tekemällä hakemuksen saat heti päätöksen luotosta voit vertailla joustoluottotarjouksia helposti.


Joustoluotto – Vertaile ja löydä edullisin

Joustoluoton vertaileminen on tärkeää sillä sinun kannattaa aina lainaa hakiessasi vertailla, mikä on sinulle edullisin laina. Talousapu.fi vertailee lainat puolestasi yhdellä hakemuksella, jolloin sinun ei tarvitse täyttää useita lainahakemuksia ja hakea lainatarjouksia monesta eri paikasta, vaan saat ne helposti näkyviin täyttämällä nopean ja suoraviivaisen hakemuksen.

Mikä on juostoluotto?

Joustoluotto on joustava laina tarpeisiisi, kun sinun tarvitsee nostaa luottoa pankkitilille useammassa erässä. Sinulle myönnetään haetun suuruinen luottoraja (esimerkiksi haet lainaa 5000 euroa), josta voit nostaa rahaa haluamasi suuruisissa erissä tilillesi.

Juostoluotto sopii kulutusluottoa paremmin tarpeisiisi, jos sinulla ei ole tarvetta koko lainasummalle kerralla. Juostoluotossa maksat korkoa vain nostamasi summasta, joten sinun tarvitsee maksaa vain sen suuruisesta lainasummasta mitä käytät.

Juostolaina jatkaa joustamista, kun olet maksanut lainaa takaisin. Joustolainan summasi säilyy aina haetussa luottorajassa, joten jos olet esimerkiksi nostanut kokonaan 5000 euron esimerkkisumman, niin maksamalla takaisin 500 euroa, sinä voit nostaa lainaa 500 euroa lisää kun tarvitset.

Käytännössä sinä voit aina nostaa lainaa uudestaan luottorajaan asti, kun olet maksanut pääomaa takaisin. Kannattaa myös huolehtia, että käytät joustoluottoa vain niin paljon kuin tarvitset sillä silloin sinun ei tarvitse maksaa korkoja kuin nostetusta lainaosuudesta.

Joustoluoton edut:
  • Jatkuva luotto, jota voit käyttää uudelleen
  • Maksat korkoa vain nostetun lainan määrästä
  • Saat joustoluottoa ilman vakuuksia

Näin haet juostoluottoa:

Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä sivun alussa löytyvä hakemus, joka on nopea täyttää ja saat välittömästi luottopäätöksen joustoluotollesi.

  1. Täytä lainahakemus huolellisesti ja huolehdi, että tilinumero ja muut tarkkuutta vaativat kentät ovat täytetty oikein.
  2. Lähetä hakemus ja saat välittömästi joustoluottopäätökset. Vertaile lainatarjouksia joita olet saanut ja valitse sinulle parhaiten sopiva laina.
  3. Nosta laina tilillesi. Joustoluottojen kanssa kannattaa huomioida, että ensinosto voi olla kuluton tiettyyn summaan asti.
Voit saada joustoluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:
  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta
  • Sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä

Joustoluottojen hintaesimerkkejä:

Alla näet suuntaa antavia esimerkkejä, kuinka paljon joustoluoton kuukausierä olisi, jos lainaat summan erilaisilla takaisinmaksuajoilla.

Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
2000 euroa 1 vuosi 177 €
2000 euroa 2 vuotta 93 €
5000 euroa 2 vuotta 232 €
5000 euroa 5 vuotta 108 €
10000 euroa 4 vuotta 256 €
10000 euroa 7 vuotta 169 €

Joustoluottoa ilman vakuuksia

Voit saada joustoluottoa ilman vakuuksia suuriakin summia. Isoimmat markkinoilla olevat tuotteet ovat tällä hetkellä 50 000 euron joustoluottoja. Isompia kulutusluottoja ei yleisesti myönnetä ilman vakuuksia, jolloin tarvitset lainaa varten vapaana olevia vakuuksia esim. omistusasunnon. Kun lainaa haetaan ilman vakuuksia, niin et tarvitse ketään takaamaan lainaa puolestasi, joten laina on ainoastaan sinun vastuullasi.

Kun lainasumma ylittää 10 000 euroa, niin lainanmyöntäjät ovat tarkempia lainanmyöntämisen suhteen. Jos haet yli 10 000 euron lainaa ja sinulla on yhteishakija lainalle, niin parannat mahdollisuuksia saada myönteinen lainapäätös ja todennäköisesti saat pienemmän koron lainallesi kuin yksin hakiessa. Vakuudettomat lainat ovat riskittömämpiä lainanmyöntäjälle , jos lainaa on hakemassa kaksi henkilöä yhden sijaan ja sen takia palvelumme kautta hakeneet ihmiset ovat saaneet yhteishakijan kanssa useammin positiivisia luottopäätöksiä ja lainatarjouksia pienemmällä korolla.

Juostoluottojen yhdistäminen

Joustoluottojen yhdistäminen on yhtä helppoa kuin pikavippien yhdistäminen tai kulutusluottojen yhdistäminen. Jotta joustoluottojen yhdistäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, niin ennen hakemusta sinun kannattaa miettiä mitkä lainat haluaisit maksaa pois yhdistelylainan avulla. Laske kuinka paljon sinulla on lainoja jäljellä ja kuinka paljon lainojen kuukausikulut ovat yhteensä.

Hakemuksessa voit valita heti aloittamisen jälkeen, että sinä haluat yhdistää lainojasi. Valitse summa mitä haet lainojen yhdistämiseen. Merkitse myös mitä lainoja sinulla tällä hetkellä on (esim. pikalainoja ja kulutusluottoja) ja mitä lainoja näistä haluaisit yhdistää. Järjestelyluoton hakeminen kannattaa aina, jos sinulla on useita avoinna olevia pienlainoja.

Korottomat joustoluotot

Ellet löytänyt sopivaa joustoluottoa hakemuksen kautta, niin voit aina tarkastaa listauksemme korottomista joustoluotoista. Korottomissa joustoluotoissa ensinosto on yleisesti koroton ja uudet asiakkaat voivat saada myös korotonta maksuaikaa ensilainalleen.


Etusivu » Lainaa netistä » Joustoluotto

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainat

Vertaile joustoluottoja luotettavasti

Vertaile joustoluottoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman joustoluoton. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

joustoluotto-2000

Hae joustoluotto heti tilille

Hae joustoluottoa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin joustolaina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

joustoluotto-laskuri

Edullisin joustoluotto kilpailuttamalla

Kilpailutamme joustoluotot heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Voit hakea joustoluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

joustoluotto-3000

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

joustoluotto-opiskelijalle

TULOT

Saat säännöllisesti palkkaa tai eläkettä

joustoluotto-kokemuksia

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Usein kysytyt kysymykset joustoluotosta

Lainanhaku

Miten Talousapu.fi voi auttaa minua?

Talousapu.fi auttaa sinua vertailemaan ja löytämään edullisen lainan hakemuksesi perusteella. Yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa lainasummasi jopa 25 pankilla ja luottoyhtiöllä.

Lainanhaku

Kuinka isoa joustoluottoa voin hakea?

Talousapu.fi palvelun avulla voit hakea joustoluottoa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Voinko hakea joustoluottoa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kun haet joustoluottoa kauttamme, et tarvitse vapaana olevaa omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Kuinka nopeasti saan joustoluoton tililleni?

Joustoluotto voidaan maksaa tilille saman päivän aikana. Huomioi, että laina maksetaan vain kun asiakaspalvelu on auki, joten klo 23 jälkeen haetut lainat maksetaan, kun asiakaspalvelu aukeaa aamulla.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,