Järjestelylaina

Järjestelylaina auttaa yhdistämään lainat helposti ja nopeasti. Kilpailutamme lainasi heti 25 pankilla ja luottoyhtiöllä. Vertaile tarjouksia helposti online-palvelussamme ja valitse paras laina lainojen järjestelyyn. Aloita valitsemalla summa ja laina-aika!


Järjestelylaina

Järjestelylaina on erityinen, avointen velkojen järjestelyyn tarkoitettu laina, jolla on sosiaalinen ulottuvuus. Järjestelylainaa haetaan yleisesti viimeisenä oljenkortena, kun avoimia vakuudettomia lainoja on kertynyt liikaa. Velkaa on liikaa, eikä omat varat ja palkka enää riitä lainojen takaisinmaksuun. Järjestelylaina voi olla viimeinen oljenkorsi vakauttamaan oma talous.

Mikä järjestelylaina on?

Järjestelylaina on yhdistelylaina, jolla kaikki vanhat lainat yhdistetään. Asiakkaalle pyritään luomaan taloudellinen pohja, jolla uusien lainojen ottaminen loppuu ja rahaa alkaisi jäämään elämiseen ja säästöön. Järjestelylainaa haetaan, jos lainoja on kertynyt monelta eri lainanmyöntäjältä ja lainat ovat keskimääräistä korkeakorkoisempia. Järjestelylaina pyrkii auttamaan ylivelkaantuneita kotitalousksia.

 • Onko sinulla lainaa useilta lainanmyöntäjiltä?
 • Pidätkö itseäsi ylivelkaantuneena?
 • Maksuvaikeuksia?
 • Onko sinulla jo maksuhäiriömerkintä?

Mikäli vastasit ainakin kolmeen kysymykseen kyllä, voit hakea järjestelylainaa.

Mistä järjestelylainaa voi hakea?

Järjestelylainaa myöntää useat lainayhtiöt ja Takuu-Säätiö. Mikäli sinulla ei vielä ole maksuhäiriömerkintää ja uskot selviäväsi lainataakasta, jos kuukausierät ja lainojen korot saisi kohtuullistettua voit hakea järjesteltylainaa suoraan meiltä.

 1. Sinulla on säännölliset tulot, yli 1200 euron kuukausittaiset tulot parantavat mahdollisuuksia.
 2. Pienemmät, alle 5000 euron summat onnistuvat todennäköisimmin. Jos summa ylittää 10 000 euroa, kannattaa hakemukselle lisätä yhteishakija. Toinen hakija parantaa mahdollisuuksia merkittävästi.
 3. Luottotiedot ovat kunnossa.
 4. Olet asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta.

Järjestelylaina – sosiaaliset luotot

Mikäli et saanut yhtään tarjousta kilpailuttamalla lainahakemuksesi, etkä löytänyt muita sopivia lainapalveluita, voi olla että ainoa vaihtoehto löytyy Takuu-Säätiön järjestelylainasta tai sosiaaliviraston sosiaalisesti luototuksesta.

Takuusäätiö voi järjestellä lainasi

Takuusäätiön järjestelylaina tulee pankista, mutta varsinainen takaus tulee Takuusäätiöltä. Takuusäätiö toimittaa pankkiin allekirjoitetun takaussitoumuksen, jolla pankki myöntää järjestelylainan. Lainalla tulee maksaa pois velkataakan aiheuttaneet luotot. Järjestelylainaa ei voi tässä tapauksessa käyttää kulutukseen. Useimmiten pankin tehtäväksi jää lainojen poismaksaminen. Rahaa ei siis makseta lainanhakijalle itselleen. Voit halutessasi lukea lisää Takuusäätiön järjestelylainan ehdoista ja prosessista.

Järjestelylaina kunnalta

Ylivelkaantumisen estämiseen luotu Sosiaalinen luototus on kuntien tarjoama palvelu, jota tätänykyä tarjoaa noin kolmekymmentä suomalaista kuntaa. Voit lukea lisää Sosiaalisesta järjestelylainasta terveysministeriön sivuilta. Sosiaalista luottoa tulee hakea siten suoraan oman kunnan sosisaalitoimesta. Kuntien tarjoamilla järjestelylainoilla on erityiset ja tarkat ehdot. Sosiaalista luottoa voi saada, mikäli lainanhakijalla on vielä mahdollisuus selviytyä lainaehdoista, mutta ei pienituloisuuden tai vähävaraisuuden vuoksi ole mahdollista hakea rahoitusta avoimilta markkinoilta. Voit ajatella hakevasi rahoitusta kunnalta, mikäli tarvitset lainaa:

 • Saattaaksesi talouden takaisin hallintaan.
 • Haluat katkaista velkakierteen. Velkaantumiskierteen katkaisemiseen
 • Sinulla on pakottavia kodin hankintoja. kodin hankintoihin
 • Terveydellinen tilasi vaatii kuntoutumista. kuntoutumisen ja
 • Laina edistää työllistymistä. työllistymisen edistämiseen
 • Laina turvaa asumisen. asumisen turvaamiseen tai
 • Laina voi auttaa ylittämään sosiaalisen kriisin.

Etusivu » Lainaa netistä » Lainojen yhdistäminen » Järjestelylaina

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,