Lainaa 5000 euroa

Hae 5000 euroa lainaa valitsemalla sopiva laina-aika ja lainasumma. Kilpailutamme hakemuksesi 25 luottoyhtiöllä ja pankilla. Näet lainatarjoukset heti ja voit vertailla lainoja helposti. Lainahakemus ei ole sitova. Hae lainaa helposti ja nopeasti!


Lainaa 5000 euroa – vertaile ja löydä edullisin

Lainaa 5000 euroa kilpailuttamalla lainahakemus meillä, helposti ja nopeasti. Valitse lainalaskurilla 5000 euroa lainasummaksi ja valitse sopiva laina-aika. Näet heti arvion kuukausierästä. Kun olet lähettänyt hakemuksen meille, kilpailutamme 5000 euron lainan heti pankeilla ja saat lainapäätökset heti. Voit tämän jälkeen vertailla halvimman lainatarjouksen, me näytämme kaikki korot ja kulut läpinäkyvästi.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, voit rauhassa vertailla lainoja ja valita parhaan tai vaikka hylätä kaikki. Hae lainaa meiltä, annamme tyytyväisyystakuun!

Hae 5000e lainaa heti tilille

5000 euroa lainaa heti tilille, äkilliseen rahantarpeeseen? 5000 euron lainat maksetaan yleensä nopeasti tilille. Useimmat lainayhtiöt käyttävät Instantoria tulotietojen tarkistamiseen, jolloin lainan tilitys tapahtuu minuuteissa tulotietojen varmistuksen jälkeen. Mikäli haluat takuun lainan nopeasta tilityksestä, seuraa alla näkyviä ohjeita.

Näin haet lainan nopeasti tilillesi:

 1. Täytä hakemus 5000 euron lainasummalle. Tarkista myös, että antamasi tilinumero ja puhelinnumero ovat varmasti oikein täytetty. Molemmat tulee olla oikein, jotta laina voidaan ylipäätään käsitellä. Käytä jotain yleistä pankkitiliä, vältä pikkupankkeja pankkien välisten tilitysviiveiden välttämiseksi.
 2. Lähetä täyttämäsi lainahakemus meille. Näet lainapäätöksen heti. Vertaile lainoja haluamasi kriteerin mukaan. Näytämme kaikki korot ja kulut selvästi jokaisen lainatarjouksen yhteydessä.
 3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja vahvista lainasopimus. Mikäli mahdollista, niin valitse lainayhtiö joka käyttää Instantor-palvelua tai ota valmiiksi esille palkkatosite tai eläkepäätös.
 4. Nosta rahat tilillesi lainayhtiön ohjeita seuraten. Vastaa myös puhelimeen, lainanantaja voi ottaa yhteyttä ja varmistaa henkilöllisyytesi soittamalla.

Ehdot 5000 euron lainalle:

 • Olet vähintään 20-vuotta vanha.
 • Sinulla on säännölliset tulot, vähintään 1200 euroa.
 • Olet asunut Suomessa 24kk lainanhakuhetkellä.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.
 • Mikäli sinulla on avoimia lainoja, ne ovat ajantasalla, eikä maksuviiveitä ole.

Lainaa 5000 euroa – hinnasto:

Lainan hinta kuluttajalle näyttäytyy pääsääntöisesti kuukausierän kokona. Hae lainaa 5000 euroa haluamallasi laina-ajalla, alta näet muutamia esimerkkejä arvioidusta kuukausierästä. Lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 12%-30% välillä.

Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
5000 euroa 2 vuotta 232 €
5000 euroa 3 vuotta 163 €
5000 euroa 4 vuotta 128 €
5000 euroa 5 vuotta 108 €
5000 euroa 7 vuotta 85 €
5000 euroa 10 vuotta 68 €
5000 euroa 12 vuotta 61 €

Palvelumme kautta 5000 euroa hakeneet ovat hakeneet myös seuraavia lainasummia:

 • 2000 euroa, 1 vuosi, kuukausierä 177 €.
 • 3000 euroa, 2 vuotta, kuukausierä 139 €.
 • 7000 euroa, 5 vuotta, kuukausierä 151 €.
 • 10000 euroa, 10 vuotta, kuukausierä 135 €.

5000 euron kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

5000 euron lainat myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuudettomat kulutusluotot ovat tasaeräisiä lainoja, joiden kuukausierät ovat aina samoja. Laina-ajat vaihtelevat vuodesta 12 vuoteen.

Kulutusluottojen lisäksi 5000 euroa voidaan myöntää myös joustoluottona. Prosessissa pätee pitkälti samat ehdot kuin kulutusluotoissa. Kuukausierä muuttuu sen mukaan minkälaisia nostoja lainalta teet.

Saat lainapäätöksen täyttämäsi tietojen perusteella. Lainaan ei tarvita muita dokumentteja. Tulotiedot voit joutua varmistamaan eläkepäätöksella, palkkatositteella tai tiliotteilla. Näet valitsemasi lainatarjouksen kohdalta, mitä tositteita tarvitset.

Joustoluotto vai kertalaina?

Kulutusluotto on kertalaina, jonka laskutus lähtee käyntiin lainan nostamisesta ja päättyy viimeiseen kuukausierään. Edullinen kertalaina on helppo tuote ymmärtää ja selkeä laina-ajaltaan. Kertalaina ei pääse yllättämään. Kulutusluotosta ei kuitenkaan voi yleensä tehdä lisänostoja tai lainankorotuksia, ennen kuin vähintään kolme tai kuusi erää on lainasta maksettuna. Mikäli tiedät lainatarpeesi olevan juuri 5000 euroa, on kertalaina turvallinen valinta.

Joutoluotto on aikalailla kertalainan vastakohta. Voit tehdä lainalta juuri sellaisia nostoja kuin tarvitset ja lainasopimus on jatkuva. Lainalle ei ole parasta ennen -päivää. Myös kuukausierä riippuu täysin siitä, minkä verran olet lainaasi nostanut. Yleisesti joustoluottojen kuukausierät ovat noin 5-10% lainapääomasta. 5000 euron lainassa erä on yleensä rajattu 200-300 euroon. Vertaile joustolainoja palvelussamme ja vältä tuotteita, joissa on korkea nostopalkkio. Näin vältyt maksamasta liikaa tuotteen käyttämisestä. Lainojen vertailu on helppoa ja löydät nopeasti halvimman lainan!

Yhdistä vanhat lainat 5000 eurolla

Lainaa 5000 euroa yhdistä vanhat ja kalliit pienlainasi. 5000e laina auttaa monessa tapauksessa pääsemään eroon kaikkein kalleimmista pikavipeistä. Saat nopeasti lisää liikkumavaraa talouteesi ja kenties rahaa jää jo sukanvarteenkin. Kokeile rohkeasti, millä korolla saat lainaa.

Yhdistä lainat valitsemalla Talousavun hakemukselta käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen. Täytä tarkasti vanhojen lainojesi tiedot hakemukselle ja lähetä laina kilpailutettavaksi. Saat todennäköisesti monta tarjousta 5000 euron lainalle ja voit aloittaa lainojen yhdistämisen. Osa lainayhtiöistä myöntää yhdistelylainaa vain jos koko laina käytetään vanhojen luottojen takaisinmaksuun. Ota tämä huomioon lainaa hakiessasi!

Lainaa 5000e Talousapu.fi -palvelusta ja päätä itse mihin rahat käytät

Me kilpailutamme lainoja, emme tuputa tai päätä mihin rahasi käytät. Olemme tyytyväisiä vasta, kun sinä olet saanut 5000 euron lainan kilpailukykyisillä ehdoilla. Olemme tehneet kaikkemme, että lainojen vertailu olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Toivomme, että löydät haluamasi ja pääset tekemään tarvitsemasi hankinnan, yhdistämään lainoja tai vaikka varaamaan himoitsemasi matkan!

Hae lainaa – annamme palvelulle tyytyväisyystakuun!


Etusivu » Lainaa netistä » Lainaa 5000

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,