Lainaa ilman vakuuksia

Katso kaikki vakuudettomat lainat helposti. Vertaile yhdellä lainahakemuksella jopa 25 eri pankkia ja luotonantajaa. Vertaa ja valitse edullisin laina.


Lainaa ilman vakuuksia edullisesti

Talousapu.fi auttaa sinua löytämään ja vertailemaan edullisimman lainan, kun etsit lainaa netistä. Voit helposti nähdä eri lainatarjoukset täyttämällä hakemuksen, joka on todella nopea täyttää. Kun olet valinnut haluamasi lainasumman ja laina-ajan, sekä täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, niin näet eri lainatarjoukset kätevässä näkymässä, jossa pystyt helposti vertailemaan eri tarjouksia.

Vertailemme hakemuksesi perusteella jopa 25 eri pankkia tai luotonmyöntäjää, jotka antavat lainatarjouksia sinulle. Voit verrata lainatarjouksia rauhassa ilman velvotteita ja valita sopivimman lainan sinulle.

Haet lainaa ja saat sen tilille seuraavilla toimenpiteillä:

  1. Täytä hakemus ja hae lainatarjoukset
  2. Vertaa lainoja
  3. Nosta sinulle paras luotto tilillesi

Lainaa heti ilman vakuuksia

Jos haluat saada lainaa ilman vakuuksia heti, niin se onnistuu helposti palvelumme kautta. Sinun kannattaa varata valmiiksi esille palkka- tai eläketosite, sillä näitä pyydetään hyvin todennäköisesti, jos haet isompia lainasummia. Nopean lainan saamiseksi sinun kannatta myös kaivaa esille tiedot joita et välttämättä muista ulkoa, kuten tilinumerosi.

Lainaa heti tilille

Yleensä lainayhtiöt maksavat lainan heti tilille, jos lainaaja on hoitanut talousasiansa moitteettomasti, eikä lainaajalla ole maksuhäiriömerkintää. Sinun kannattaa muistaa myös muutamat peruskohdat, jos haluat lainaa heti.

  • Täytä lainahakemus oikeilla tiedoilla
  • Jos sinulla on monta tiliä useassa pankissa, niin käytä tiliä, joka on yleisimmissä pankeissa esim. OP, Danske tai Nordea
  • Käytä luotonmyöntäjää, joka käyttää sähköistä tulonvarmennuspalvelua, esim. Instantor
  • Hae lainaa ennen klo 23, sen jälkeen rahoja ei yleisesti siirretä vaan tilille siirtäminen menee seuraavalle päivälle

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat ovat kätevä tapa hakea rahoitusta. Et tarvitse lainaasi varten vapaita vakuuksia tai takaajaa lainallesi. Jos tarpeenasi on esim. kulutusluotto, voit hakea tätä ilman että sinulla tarvitsee olla vakuutena esim. asuntoa, autoa tai kesämökkiä. Kaikki Talousapu.fi palvelun kautta myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse vakuuksia, kun haet lainaa palvelustamme.

Lainaa 20000 ilman vakuuksia

Kun haet 20000 euroa lainaa ilman vakuuksia, niin noudata lainayhtiöiden ohjeita, jotta saat parhaan lainatarjouksen itsellesi. Yleisesti jo yli 5000 euron lainoissa hakijan tulee varautua todentamaan tulotietonsa, joten sinun täytyy toimittaa esim. palkkatosite tai eläketosite luotonmyöntäjälle. Muista myös, että yhteishakija parantaa mahdollisuuksianne saada lainaa.

Lainaa 15000 ilman vakuuksia

Lainaa 15000 voi saada yksin, jos taloutesi on kunnossa. Kuitenkin parannat mahdollisuuksia saada laina, jos sinulla on hakemuksessa yhteishakija. Yhteishakijan kanssa voitte saada todennäköisemmin lainatarjouksen ja myös pienemmän lainakoron.

10000 lainaa ilman vakuuksia

Jos haet lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia, niin sinun kannattaa vertailla vaihtoehtosi rauhassa. Luultavasti lainatarjousten joukossa on limiittiluottoja ja kulutusluottoja, joten sinun kannattaa valita lainasi sen perusteella, miten tarvitset rahoja. Jos tarvitset rahoja heti, niin kulutusluotto kertalainana on hyvä vaihtoehto. Jos tarvitset koko summan, mutta et kaikkea kerralla, niin sinun kannattaa ottaa joustoluotto, jota voit nostaa tarpeesi mukaan haettuun lainasummaan asti.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Voit myös yhdistää lainasi ilman vakuuksia. Lainojen yhdistäminen on helppoa ja sitä varten jotkin lainayhtiöt ovat tehneet erillisiä tuotteita keskittyvät yhdistämään lainat. Näissä tapauksissa lainayhtiöt huolehtivat auki olevista lainoista sinun puolestasi. Jos kuitenkin valitset lainan, jossa olemassa olevia lainoja ei makseta puolestasi, niin saat nämä hoidettua kätevästi ottamalla yhteyttä lainayhtiöön ja ilmoittamalla, että haluat maksaa velkasi.

Yhdistelylaina

Yhdistelylainan voit mitoittaa tarpeesi mukaan. Laske kuinka paljon nykyiset lainat maksavat kuukaudessa ja näet kuinka paljon yhdistelylainasi kuukausierä saisi olla, jotta se on halvempi kuin erilliset lainat. Usein saat säästöä jo kahden lainan yhdistämisestä, sillä jokaisella lainalla on omat kuukausittaiset kuluerät joita joudut maksamaan joka kuukausi.


Etusivu » Lainaa netistä » Lainaa ilman vakuuksia

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,