Hae yhdistelylainaa
Vertaile ja valitse edullisin
Yhdistä lainat ja säästä

Lainojen yhdistäminen – hae yhdistelylainaa, yhdistä lainat ja säästä rahaa!

Lainojen yhdistäminen onnistuu viidessä minuutissa Talousapu.fi -palvelun avulla. Vertaile ja löydä netin edullisin yhdistelylaina lainojen yhdistämiseen täyttämällä lainahakemus ja antamalla meidän kilpailuttaa yhdistelylainat. Kerää kaikki kertyneet pienlainasi yhteen ja lopeta turhien päällekäisten kulujen maksaminen. Me kilpailutamme lainahakemuksesi yli 25:llä rahoituslaitoksella. Ei enää kymmenien pankkien sivuilla pyörimistä – me teemme yhteistyötä kaikkien varteenotettavien rahoituslaitosten kanssa!

Voit hakea luottoa lainojen yhdistämiseen ilman minkäänlaisia sitoumuksia, voit halutessasi hylätä kaikki meidän kautta saamasi tarjoukset. Voit helposti vertailla saamiasi yhdistelylainoja summan, laina-ajan, kuukausierän sekä korkojen ja kulujen mukaan. Helppo, nopeaa ja läpinäkyvää. Aloita lainojen yhdistäminen heti ja täytä lainahakemus!

Lainahinnasto ja kuukausierät

Tässä muutama suuntaa-antava esimerkki yhdistelylainojen kuukausieristä lainasumman ja laina-ajan mukaan laskettuna.

Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
500 euroa 1 vuosi 45 €
2000 euroa 2 vuotta 93 €
5000 euroa 5 vuotta 108 €
10000 euroa 10 vuotta 135 €
20000 euroa 12 vuotta 244 €
50000 euroa 15 vuotta 550 €

Aloita lainojen yhdistäminen:

 1. Käytä lainalaskuria sopivan kuukausierän arviointiin. Valitse laina-aika ja laina-summa.
 2. Täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
 3. Lähetä lainahakemus, me välitämme tiedot pankeille ja saat lainapäätökset heti.
 4. Vertaile yhdistelylainoja huolellisesti.
 5. Valitse haluamasi laina ja hyväksy lainaehdot lainanmyöntäjän prosessissa. Ohjaamme sinua koko hakemuksen ajan.
 6. Nosta rahat tilillesi ja yhdistä lainat.
 7. Säästä satoja euroja seuraavien kuukausien aikana.

Asiakaspalvelumme auttaa lainojen yhdistämisessä

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä lainoista tai lainojen yhdistämisen prosessista. Löydät asiakaspalvelun puhelinnumeron sivun alalaidasta. Olemme avoinna joka päivä klo 8-22.

Lainojen yhdistäminen onnistuu lainalaskurilla

Talousavun lainalaskurilla löydät netin halvimman lainan lainojen yhdistämiseen. Suomessa toimii noin  30 erilaista pankkia ja rahoituslaitosta joista jokainen myöntää lainaa erilaisilla kulurakenteilla. Suurin osa pankeista tekee lopullisen luottopäätöksen juuri sinun antamiesi tietojen perusteella. Et siis etukäteen näe lainan todellista hintaa mistään. Jaksatko täyttää 30 lainahakemusta?

Talousavun lainalaskuri etsii sinulle kilpailutetun ja edullisen yhdistelylainan, joka perustuu juuri sinun tietoihisi. Lainalaskuria käyttämällä ja täyttämällä lainahakemuksemme pääset heti vertailemaan pitäviä ja oikeita lainatarjouksia.

 • Lainalaskurilla arvioit nopeasti sopivan kuukausierän.
 • Voit yhdistää lainat joustoluotolla, lainanlaskurin summa määrittää haluamasi luottorajan. Kaikki joustolainat ovat mukana lainatarjouksissa joka tapauksessa.
 • Käyttämällä lainalaskuria ja Talousavun lainahakemusta pääset vertailemaan oikeita lainatarjouksia, jotka on myönnetty juuri sinun tiedoillasi. Yksi hakemus – monta tarjousta!

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, jota hakiessa kerrot jo lainahakemuksella, että olet yhdistämässä vanhoja  avoimia lainoja. Lainanmyöntäjät näkevät kokonaistilanteesi tarkistamalla avoimet lainasi kyselytietojärjestelmästä. Tilanteesi on lainanmyöntäjän näkökulmasta täysin erilainen, jos valitset Talousavun lainanhakemuksella lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistämisen ja listaat hakemuksella samat lainat, jotka lainayhtiö näkee avoimiksi joka tapauksessa. On täysin eri asia hakea 20 000 euron yhdistelylainaa ja yhdistää lainat kuin hakea 20 000 euron kulutusluottoa jo avointen lainojen. Ole rehellinen, täytä hakemus tarkasti oikeilla tiedoillasi ja yhdistä lainat – yhdistelylaina mullistaa taloutesi.

 • Yhdistelylaina ei lisää velkojesi kokonaismäärää – siksi lainayhtiöt myöntävät yhdistelylainoja.
 • Listaa kaikki avoimet yhdistettävät lainat rehellisesti lainahakemukselle.
 • Vastaa puhelimeen ja toimita tarvittavat tiedot lainayhtiölle. Yhdistelylaina on luottamustuote.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat, kun olet saanut rahat tilillesi tai anna lainayhtiön tehdä lainojen yhdistäminen puolestasi. Osa yhtiöistä todella maksaa lainat pois puolestasi, osa ei edes anna rahaa käyttöösi, vaan laina on juuri avointen luottojen kokoinen. Muista, että lainojen yhdistämisen voi käytännössä tehdän vain kerran isommalle summalle. Lisälainojen hakeminen nostaa kokonaisvelkamäärän tämän jälkeen helposti liian korkeaksi ja olet loukussa uusien pienlainojen ja isomman yhdistelylainan kanssa. Yhdistä lainat kerran ja tee se kunnolla vertailemalla – älä kaiva itsellesi uutta kuoppaa!

Järjestelylaina

Järjestelylaina on yhdistelylainan synonyymi, mutta se on myös vakiintunut tuote ja tapa hakea apua tilanteeseen, jossa talous on vaarassa kaatua useiden hintavien kulutusluottojen alle. Takuu-Säätiö myöntää sosaalista luottoa toiselta nimeltä järjestelylainaa.


Etusivu » Lainaa netistä » Lainojen yhdistäminen

Yhdistä lainasi - Talousapu kilpailuttaa yhdistelylainat!

lainaa-luotettavasti

Vertaile yhdistelylainoja luotettavasti

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä vertailemalla yhdistelylainat huolellisesti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen ratkaisun yhdistää lainat. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman yhdistelylainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Yhdistä lainasi heti

Hae lainojen yhdistämistä helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin yhdistelylaina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin yhdistelylaina kilpailuttamalla

Kilpailutamme yhdistelylainat heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan lainojen yhdistämiseen helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,