Lainalaskuri

Lainalaskurilla arvioit sopivan kuukausierän valitsemalla lainasumman ja laina-ajan. Lopullinen lainan takaisinmaksuerä perustuu aina hakemukselle antamiisi tietoihin - saat henkilökohtaisia ja kilpailutettuja ja henkilökohtaisia lainatarjouksia. Kilpailutamme 25 pankkia ja luottolaitosta. Hakemus ei ole sitova - katso oma korkotarjous vaikka heti!


Hae lainaa lainalaskurilla

Lainalaskurimme toimii vähän erilailla kuin netin monet muut laskurit. Kun olet hakemassa lainaa Talousavun lainalaskuri auttaa lainan kuukausierän hahmoittamisessa. Arvioi kuukausierä valitsemalla sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Sopeuta kuukausierä vaihtamalla laina-aikaa ja lainasummaa sopiviksi. Kun kuukausierä on löytynyt, jatka täyttämään lainahakemus. Lainalaskurilla asettamasi lainasumma kilpailutetaan tämän jälkeen 25:llä pankilla. Pankit tarjoavat lähtökohtaisesti lainaa valitulla summalla ja laina-ajalla. Todelliset lainatarjoukset voivat kuitenkin poiketa täsmällisistä valinnoista. Lainalaskuri ja lainahakemus ovat keskeisiä työkaluja netin lainojen kilpailuttamisessa.

Saat lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset välittömästi online-palveluumme. Vertaile ja löydä halvin laina  ilman sitoumuksia. Hylkää halutessasi vaikka kaikki. Aloita lainanhakeminen sivun yläosan lainalaskuria kokeilemalla!

Lainalaskuri etsii lainatarjouksen henkilökohtaisilla tiedoillasi

Lainalaskuri määrittä siis haluamasi lainan perustekijät. Talousavun lainojen kilpailuttaminen on ainoa tapa, jolla saat lainatarjouksen riittävän monelta lainatoimijalta, jotta lainojen aito vertaileminen olisi riittävän kattavaa. Vierailemalla lainayhtiöiden sivuilla näet pelkät kiinteät lainojen hintatiedot. Varsinkin isommissa lainoissa ja kulutusluotoissa lainojen korot perustuvat aina hakijan omiin tietoihin. Sivuilla olevat korot on vieläpä yleensä ilmoitettu liian alhaisiksi. Käyttämällä lainayhtiön omaa sivuilla olevaa lainalaskuria et näe oikeata lainatarjousta. Näet pelkän arvion myönnettävästä lainasta. Talousapu.fin lainalaskuri on 25 lainalaskuria yhdessä, oikeita ja aitoja lainatarjouksia yli kahdeltakymmeneltä pankilta. Mikä parasta palvelu on täysin maksuton!

Paljonko saan lainaa? Lainalaskurilla tiedät

No, paljonko saan lainaa? Hakemuksen täyttäminen kestää asiakkailtamme keskimäärin noin kolme minuuttia. Lainalaskurilla valitsemasi lainasumma ja -aika tarkentuvat lopullisissa lainatarjouksissa. Et voi tietää paljonko saat lainaa kuin täyttämällä hakemuksen ja katsomalla oman summa ja korkotarjouksen. Lainalaskuri ei vertaile kaikkia mahdollisia summia ja lainoja.

Lainalaskuri vertailee vakuudettomia lainoja

Voit tarkistaa paljonko saat lainaa seuraaville vakuudettomille lainoille:

Lainalaskurilla et saa tarjouksia:

  • Asuntolainalle,
  • Luottokorteille,
  • Muille vakuudellisille lainoille.

Etusivu » Lainaa netistä » Lainalaskuri

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,