Hae edullista lainaa netistä

Hae lainaa valitsemalla sopiva laina-aika ja lainasumma. Kilpailutamme hakemuksesi heti 25 pankilla, jonka jälkeen voit vertailla lainoja palvelussamme. Lainahakemus ei ole sitova. Hae lainaa helposti ja nopeasti suoraan netistä!


Lainaa netistä edullisesti ja nopeasti

Vertaile ja löydä netin edullisin laina – hae lainaa netistä helposti ja nopeasti Talousapu-palvelun kautta! Me kilpailutamme lainahakemuksesi heti yli 25:llä pankilla ja luotonmyöntäjällä. Palvelumme on täysin maksuton ja helppo käyttää. Välitämme lainahakemuksesi luottamuksellisesti lainayhtiöiden käsiteltäväksi, jonka jälkeen saa lainapäätökset heti näkyviin online-palveluumme. Voit helposti vertailla saamiasi lainatarjouksia summan, laina-ajan, kuukausierän sekä korkojen ja kulujen mukaan. Mikä parasta voit hakea lainaa netistä täysin ilman sitoumuksia, jolloin voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin, vertailla lainoja ja halutessasi vaikka hylätä kaikki. Hae vakuudetonta lainaa Talousapu.fi -palvelusta, ei enää turhaa kymmenien lainayhtiöiden sivuilla pyörimistä!

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikki Talouapu.fi-palvelun kautta haettavat lainat myönnetään ilman vakuuksia. Et tarvitse erillisiä takaajia tai reaalivakuuksia. Lainaprosessimme on lyhyt ja ytimekäs ja lainapäätökset perustuvat täysin antamiisi hakemustietoihin.

Näin haet lainaa:

  1. Laske takaisinmaksuerä lainalaskurilla.
  2. Täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
  3. Lähetä lainahakemus eteenpäin, saat lainapäätökset heti.
  4. Vertaile lainoja huolellisesti.
  5. Valitse edullisin laina ja hyväksy lainaehdot lainanmyöntäjän prosessissa. Ohjaamme sinua koko hakemuksen ajan.
  6. Nosta rahat tilillesi.

Asiakaspalvelumme auttaa

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä lainoista tai hakuprosessista. Löydät asiakaspalvelun puhelinnumeron sivun alalaidasta. Olemme avoinna joka päivä klo 8-22.

Vertaile netin halvin laina lainalaskurilla

Talousavun lainalaskuri on erinomainen työkalu, kun tavoitteenasi on löytää netin halvin laina. Edullisen ja halvan lainan etsiminen ja lainojen vertaileminen on tietysti taloudellisesti erittäin järkevää, muttei aina kovinkaan käytännöllistä tai helppoa. Suomessa toimii noin 30 erilaista lainantarjoajaa, joiden sivustojen läpikäyminen on aikaavievää ja usein lainaehtojen tulkinta on hankalaa. Lainojen hinnoissa on merkittäviä eroja. Pankit vieläpä toimivat siten, että varsinainen lopullinen lainapäätös tehdään juuri sinun antamiesi tietojen perusteella. Et siis voi tietää lainan todellista hintaa ja löytää halvinta lainaa netistä ennen hakemuksen täyttämistä. Jaksatko täyttää kaikki 30 hakemusta? Haetpa sitten pikalainaa, joustavaa joustoluottoa, kulutusluottoa tai haluat yhdistää lainoja – me kilpailutamme ne kaikki!

Talousavun lainalaskurilla löydät sopivan kuukausierän

Talousavun lainalaskuri ja lainahakemus auttaa löytämään pitävän ja halvan lainatarjouksen, joka perustuu juuri sinun tietoihisi. Koska emme voi etukäteen tietää millä korolla juuri sinä saat lainaa, toimii lainalaskuri hieman erilailla. Valitsemalla summan ja laina-ajan voit etukäteen arvioida haluamasi kuukausierän kokoa. Lainalaskurin antama kuukausierä on hyvä keskiarvo tulevista lainatarjouksista. Mikäli haet joustolainaa, toimii lainasumma tulevan luottorajan määrittäjänä.

Lainalaskuria käyttämällä ja täyttämällä lainahakemuksemme pääset vertailemaan oikeita lainoja, jotka on juuri sinun tiedoillasi sinulle myönnettyjä, täyttämällä yhden hakemuksen, samassa paikassa. Parannamme 100% mahdollisuuksiasi löytää halvin laina netistä. Kätevää eikö totta!

  • Lainalaskuri mahdollistaa kuukausierän arvioimisen.
  • Lainalaskurilla määrität joustoluoton luottorajan.
  • Lainalaskurin ja Talousavun lainahakemuksen avulla pääset vertailemaan oikeita, sinun tiedoilla myönnettyjä lainatarjouksia.

Lainahinnasto ja kuukausierät

Tässä muutama suuntaa-antava esimerkki lainojen kuukausieristä lainasumman ja laina-ajan mukaan laskettuna.

Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
500 euroa 1 vuosi 45 €
2000 euroa 2 vuotta 93 €
5000 euroa 5 vuotta 108 €
10000 euroa 10 vuotta 135 €
20000 euroa 12 vuotta 244 €
50000 euroa 15 vuotta 550 €

Netin lainat ja luotot eri käyttötarkoituksiin

Hae lainaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen haluat, Talousapu auttaa. Talousavun asiakkaat hakevat yleisesti vakuudettomia lainoja joko tilapäiseen rahantarpeeseen, isompiin hankintoihin tai vanhojen lainojen kilpailuttamiseen ja yhdistämiseen.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Lainojen yhdistäminen yhdistää luotot, ja se voi kirjaimellisesti pelastaa taloutesi. Oletko kyllästynyt maksamaan useita laskuja useista pienistä pikalainoista, jotka yhdessä lyhenevät hitaasti? Päällekkäiset tilinhoitomaksut ja erilaiset palkkiot kerryttävät huimia summia kuukausi- ja vuositasolla. Yhdistä lainat meidän avullamme ja pudota lainanhoitomenosi minimiin. Löydät lainahakemukselta erillisen kohdan, johon voit täyttää kaikki lainat, jotka haluat yhdistää. Yhdistelylaina on järkevä tapa säästää rahaa!

Kulutusluotto arjen hankintaan

Kulutusluotto mahdollistaa arjen isomman ostoksen ja hankinnan. Aina ei ole mahdollista tai edes järkevää säästää ostosta varten. Pesukone ja auto hajoaa samalla viikolla ja koira hotkaisi muovisotilaan? Ei hätää, hae sopivaa kulutusluottoa meidän kauttamme kilpailuttaen ja selvitä pienet ja vähän isommat arjen taloudelliset haasteet helposti, nopeasti ja edullisesti.

Remonttilainaa kodin kunnostukseen

Remonttilainalla remontoit kylppärin, keittiön tai uusit talosi lämmityksen. Remontointi on hermoja raastavaa, joten raha-asioista murehtimista kannattaa timpuroidessa vähentää. Väärissä paikoissa säästäminen voi lisäksi aiheuttaa pitkäaikaisia murheita. Älä siis eristä kylpyhuonetta edullisella tapetilla, vaan hae tarvittaessa sopiva remonttilaina ja tee aikaa ja kulutusta kestävää priimajälkeä!

Autolaina uuteen tai vanhaan autoon

Auto hyytyi ja uusi tai sopiva käytetty kiikarissa, autolainalla hoidat nopean rahoituksen. Hae autolainaa meiltä, valitse hakemuksellasi käyttötarkoitukseksi auto tai vene ja lyö kaupat lukkoon!

Matkalaina äkkilähtöön

Kreikan äkkilähtö 200€ ja viimeistä paikkaa viedään. Hae ja vertaile pieni täysin kuluton ja koroton matkalaina kuukaudeksi käyttöösi. Sen halvemmalla ei kukaan reissaa!

Pikalaina äkilliseen rahantarpeeseen

Pikalainaa heti äkilliseen kriisiin ja rahantarpeeseen – valitse pikalaina. Pienet ja nopeat pikalainat on tarkoitettu lyhytaikaseen tarpeeseen, useimmiten vain muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan. Hae edullista pikalainaa meiltä, saat lainaa heti tilillesi. Vertaile pikalainat samallalailla kuin muutkin lainat, näet meidän kautta kaikki kulut ja korot – ei piilokuluja tai vaikeaselkoisia ehtoja. Pikalainaa helposti ja nopeasti läpinäkyvin ehdoin!

Joustoluotto auttaa budjetin hallinnassa

Hae joustoluottoa kun et osaa arvioida prikulleen lainatarvettasi. Joustoluotto on jatkuva laina, jossa on luottoraja. Voit luottorajan puitteissa tehdä haluamiasi nostoja ja lyhentää lainaa pienissä erissä. Kätevä vaikkapa remontin rahoittamiseen tai kun marssit eläinlääkärille, eikä laskun suurudesta ole vielä tarkkaa tietoa. Joustolaina on moderni tapa rahoittaa arjen yllättäviä menoja.


Etusivu » Lainaa netistä

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Luotettava lainavertailu

Talousapu.fi on vakavarainen, luotettava ja puolueeton suomalainen lainojen vertailupalvelu. Meidän kauttamme saadut lainapäätökset ovat kilpailutettuja ja ehdot läpinäkyviä. Vertaile ja valitse juuri sinulle sopiva laina!

Lainaa turvallisesti

Turvallinen lainapalvelu

Kaikki tietoyhteytemme ovat salattuja. Hae lainaa luottaen, että me pidämme tietosi 100% salassa. Myös yhteistyökumppanimme lainapalvelut käyttävät pankkitasoisia salauksia. Hae lainaa turvallisesti ja luottamuksellisesti!

Lainaa helposti ja nopeasti

Helppo ja nopea tapa lainata.

Lähes kaikki kotimaiset lainatoimijat samassa palvelussa. Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia aina kilpailutetuin ehdoin, helposti ja nopeasti. Kokeile ja katso oma korkotarjous lainalle - ei sitoumuksia!

;

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,