1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa 40000 euroa, vertaile ja löydä edullisin!

Haetko lainaa 40000 euroa ja yrität löytää edullisimman? Anna meidän kilpailuttaa lainat pankeilla, yhdellä hakemuksella monta tarjousta. 40000 euron laina on iso vakuudeton kulutusluotto, jota ei kannata ottaa ilman asianmukaista ja hyvää lainavertailua. Et kuitenkaan saa omiin tietoihisi perustuvaa lainapäätöstä muuta kuin hakemalla jokaisesta lainayhtiöstä erikseen lainapäätöksen. Meillä se onnistuu yhdellä hakemuksella samasta paikasta! Talousapu.fi  kautta kilpailutat lainahakemuksesi helposti 100 eurosta aina 60000 euroon asti. Pääset tämän jälkeen vertailemaan edullisia kulutusluottoja ja joustoluottoja helposti ja nopeasti, läpinäkyvin ehdoin. Hae lainaa ja vertaile paras!

Näin haet lainaa 40000 euroa:

Aloita 40000 euron lainan hakeminen täyttämällä sivun ylälaidasta löytyvä lainahakemus.
  1. Täytä lainahakemus tarkasti tiedoillasi. Käytä lainalaskuria ja valitse lainasumma ja sopiva laina-aika, näet sopivan kuukausierän helposti.
  2. Lähetä lainahakemus meille kilpailutettavaksi painamalla ”Lähetä lainahakemus”.
  3. Vertaile ja valitsen edullisin laina. Valmistaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla prosessiin ja toimita lainayhtiölle heidän haluamansa pakkatosite, eläkepäätös tai verotuspäätös tulotietojen varmentamiseksi.
  4. Laina maksetaan tilillesi. Vastaa myös puhelimeen, mikäli sinulle soitetaan. 40000 euron laina on iso kulutusluotto, eikä sitä makseta ilman varmaa asiakkaan tunnistamista.

Hintaesimerkit 40000 € lainalle:

Alla näet arvioita kuukausierälle, kun lainasumma on 40000 euroa ja laina-aika vaihtelee. Todelliset vuosikorot vaihtelevat 11% ja 22% välillä.
Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
40000 euroa 5 vuotta 858 €
40000 euroa 6 vuotta 750 €
40000 euroa 8 vuotta 616 €
40000 euroa 10 vuotta 538 €
40000 euroa 12 vuotta 488 €
40000 euroa 15 vuotta 440 €

40000e laina ilman vakuuksia

Kaikki meidän kautta välitetyt lainat ovat vakuudettomia, et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia. Oman pankin tarjous voi olla edullisempi, mutta se vaatii todennäköisesti jotain varallisuutta lainan vakuudeksi – asunnon, auton, kesämökin tai veneen. Talousapu.fi antaa mahdollisuuden hakea lainaa 40000€ pelkillä hakemuksen tiedoilla. Puhtaat luottotiedot ja asianmukaisesti hoidettu talous riittää. Huomioithan kuitenkin, että 40000 euroa on jo todella iso luotto. Lisää hakemuksellesi yhteishakija, mikäli haluat entisestään parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. Riskinhallintanäkökulmasta mahdollisuudet paranevat merkittävästi, jos lainan jakaa kahteen osaan – sinulle ja rinnakkaishakijalle.

Yhdistä lainat 40000 eurolla

Yhdistä kaikki vanhat lainasi 40000€ kulutusluotolla! Onko sinulle kertynyt vanhoja pienlainoja, joiden hoitaminen syö liikaa rahaa joka kuukausi? Onko laskujen seuraamisessa täysi työ ja tuntuu, etteivät lainat lyhene lainkaan? Voit yhdistää kaikki kertyneet luottosi kätevästi kauttamme. Yhdistä seuraavat luotot:
  • Joustoluotot.
  • Luottokorttivelat.
  • Autolainan + muut kulutusluotot.

Yhdistelylaina 40000 e

Yhdistelylaina on vakuudeton luotto, joka on nimenomaisesti suuniteltu lainojen yhdistämiseen. Osa lainatoimijoista ei maksa lainasta käteen senttiäkään, vaan hoitaa kaikki avoimet lainasi suoraan ilman välikäsiä. Yhdistelylainan hyvä puoli on siinä, ettei se lisää lainanhakijan velkataakkaa. Tämä parantaa positiivisen luottopäätöksen mahdollisuutta. Hae yhdistelylainaa Talousapu.fi -palvelusta merkitsemällä lainahakemukseen lainan käyttötarkoitukseksi ”lainojen yhdistäminen

Asiakkaamme hakivat myös näitä yhdistelylainoja:


[wpseo_breadcrumb]

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,