Vertaile ja löydä edullisin kulutusluotto

Aloita kulutusluottojen vertailu valitsemalle sopiva lainasumma ja aika. Lähetämme luottohakemuksesi yli 25 pankille. Vertaile vaihtoehtoja ja valitse edullisin tarjous. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista ja ei sido sinua mihinkään.


Kulutusluotto

Kulutusluottoa haetaan näinä päivänä melkein aina netistä suoraan lainanmyöntäjiltä, eikä niin usein enää pankista. Kulutusluoton hakeminen netistä on tehty niin helpoksi. Enää ei siis tarvitse varata aikaa pankkiin jos tekisi mieli hakea luottoa. Netin kautta tehdyt hakemukset käsitellään useimmiten heti, tai viimeistään saman päivän aikana. Luottopäätöksen saa nettihakemuksissa heti ja parhaimmissa tapauksissa rahat löytyvät tililtä parin tunnin päästä, tai joskus jopa nopeammin. Mikäli olet nopean luoton tarpeessa, kannattaa sinun ensisijaisesti hakea lainaa netistä löytyviltä luotontarjoajilta. Hakemuksen voi tehdä vaikka illemmalla töiden jälkeen. Useimmat luottofirmat ovat auki jopa kl. 22.00 asti.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotoksi lasketaan kertalaina, jota yksityishenkilö aikoo käyttää kulutukseen. Useimmiten on kyseessä parin tuhannen euron luotto kahden tai kolmen vuoden maksuajalla. Kulutusluottoa on tarjolla aina 70 000 euroon asti, mutta näin isoja luottoja haetaan harvemmin netistä. Kulutusluottoa kutsutaan myös joillakin firmoilla kertalainaksi. Kertalainalla tarkoitetaan useimmiten hieman pienempää kulutusluottoa lyhyemmällä maksuajalla.

Netin kulutusluotot vaativat harvemmin vakuuksia lainanhakua varten. Vakuudettomia luottoja on nopeampi ja helpompi hakea, eikä näihin tarvita takaajia tai panttia. Yhteishakijan mukaan ottaminen nettihakemukseen on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos haluat varmistaa että saat haluamasi lainasumman ja luotolle mahdollisimman alahaisen lainakoron. Melkein kaikki lainanmyöntäjät netissä tarjoavat tätä mahdollisuutta. Ennen kulutusluoton hakemista kannattaa aina käydä läpi oman talouden tilanne. Tällä varmistat sen, että selviydyt lainan takaisinmaksusta.

  • Kulutusluotto on laina 1 000 – 70 0000 euron arvoinen
  • Maksuajaksi voi valita 1 – 15 vuotta
  • Luottoa käytetään usein matkoihin, remonttiin tai palveluihin
  • Kulutusluottoa varten ei tarvitse antaa vakuuksia
  • Kulutusluoton saa nopeasti tilille jos tekee hakemuksen netissä

Näin haet kulutusluottoa

Pankkikonttoriin marssitaan nykyään harvemmin puku päällä hakemaan lainaa pankinjohtajalta. Internetin tulo on tehnyt lainan hakemisesta helppoa ja hakemuksen saa kätevästi lähetettyä kotisohvalta. Tämä tekijä helpottaa myös tarjousten läpikäynnissä, koska voit rauhassa tutustu kaikkiin tarjouksiin. Kulutusluoton lopullinen korko määräytyy vasta kun olet täyttänyt koko hakemuksen loppuun asti. Siksi kaikki lainantarjoajat mainitsevat sivuillaan, että saat lainaa esim. 8,99% ja 22,49% välillä.

Kätevin tapa hakea kulutusluottoa on käyttää lainojen vertailupalvelua. Talousapu.fi on hyvä vaihtoehto jos etsit halvinta kulutusluottoa. Riittää että täytät yhden hakemuksen, niin saat jopa 20 tarjousta eri pankeilta. Näet suoraan koron sekä kuukausierän ja voit valita sinulle sopivimman luoton. Ei sitoudu mihinkään jos lähetät hakemuksen, eli voit käyttää palveluamme jos olet kartoittamassa mistä saisit lainaa ja millä korolla. Talousapu -palvelusta on hyvä aloittaa!

  1. Selvitä aina ensin tulosi ja menosi ennen kuin aloitat hakemuksen
  2. Syötä lainahakemukseen pyydetyt tiedot huolellisesti. Etenkin kohdat jossa kysytään tuloista ja nykyisistä lainoista.
  3. Joissakin tapauksissa luotonmyöntäjä voi pyytää sinua lähettämään esim. palkkakuitin. Nämä asiakirjat on hyvä olla valmiina sähköisessä muodossa, jotta saat ne nopeasti lähetettyä sähköpostilla lainanmyöntäjälle.
  4. Varmista vielä että lainanmyöntäjä voi tilittää lainan heti tilillesi. Jos sinulla on Nordealla tai Osuuspankissa tili, saat rahat tilille useimmiten vielä samana päivänä.

Kulutusluottojen hintaesimerkkejä

Kulutusluoton lainalaskuri antaa hakijalle arvion siitä, miten suuri lainan kuukausikustannus on. Laskuri laskee kuukusierän lainasumman, ajan ja esimerkkikoron perusteella. Jos haluat tarkistaa millä korolla saat lainaa, kannattaa sinun täyttää lainahakemus Talousapu -palvelussa. Hakeminen on täysin ilmaista ja ei sido sinua mihinkään. Jos päätät olla hakematta lainaa, voit poistua tarjoussivulta ja jättää hakemisen kesken.

Alla pari suuntaa-antava esimerkkiä kulutusluottojen kuukausieristä lainasumman ja laina-ajan mukaan laskettuna.

Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
600 euroa 1 vuosi 53 €
2500 euroa 2 vuotta 116 €
4500 euroa 4 vuotta 147 €
8000 euroa 5 vuotta 172 €
15000 euroa 10 vuotta 202 €
40000 euroa 15 vuotta 440 €

Asiakaspalvelu auttaa sinua

Talousapu.fi -asiakaspalvelu auttaa jos sinulla on kysymyksiä hakemukseen liittyen. Lähetä meille sähköpostia, niin vastaamme pikimmiten!

Kulutusluottoa myöntävien firmojen asiakaspalveluista kannattaa ottaa apua hakemuksen jälkeen, jos sinulla on kysyttävää itse luotosta. Apua saat puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Kaikki asiat jotka mietityttää, kannattaa tarkistaa asiakaspalvelusta ennen kuin täytät hakemuksen. Lainahakemusta ei saa enää jälkikäteen muutettua, joten voi olla että sinun täytyy lähettää uusi hakemus jos edellisessä oli virheellisiä tietoja.

Kulutusluottojen yhdistäminen

Jos sinulla on jo olemassa olevia lainoja ja haluaisit yhdistää kulutusluotot yhdeksi isoksi lainaksi, on tämä myös mahdollista. Useat lainapalvelut tarjoavat yhdistelylainaa, jolla saat yhdistettyä kulutusluotot yhdeksi halvemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa haetaan usein omalla hakemuksella tai omasta palvelusta. Yhdistelylainan hakeminen vaati hieman enemmän työtä. Silloin täytyy aina varmistua siitä, että saat tarjouksen jossa on pienemmät kulut kuin sinun nykyisessä lainoissa.


Etusivu » Lainaa netistä » Kulutusluotto

Talouapu kilpailuttaa kulutusluotot - vertaile ja löydä edullisin!

Kulutusluotto

Vertaile kulutusluottoja luotettavasti

Vertaile kulutusluottoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen kulutusluoton. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman luoton. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Kulutusluotot

Hae kulutusluotto heti tilille

Hae kulutusluottoa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin luotto. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Luotot

Edullisin kulutusluotto kilpailuttamalla

Kilpailutamme luottosi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman kulutusluoton helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Voit hakea kulutusluottoa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Kulutusluotto – Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,