Vertaile ja löydä edullisin kertalaina

Löydä edullisin kertalaina Talousapu.fi -vertailupalvelun avulla! Hakeminen on ilmaista ja hakemus ei sido sinua mihinkään. Täytä vain hakemus niin haemme sinulle markkinoiden edullisimmat lainat.


Kertalaina

Kertalaina on nimensä veroinen laina. Kertaluonteinen luotto myönnetään kerralla kokonaan, eli kyseessä ei ole jatkuva luotto. Kertalainaksi voisi kategorisoida normaalin kulutusluoton. Kulutusluotto on kuitenkin usein suurempi laina pidemmällä maksuajalla. Kulutusluotolla rahoitetaan suurempia hankintoja, esim. auton hankintaa tai suuremman remontin teettämistä.

Kertalaina on oiva vaihtoehto arjen pieniin tai suurin menoihin. Kiinteiden kuukausierien ansiosta, voit helposti sovittaa lainan takaisinmaksun omaan talouteen sopivaksi. Mikäli olet unelmoinut ulkomaanmatkasta tai haluaisit ehostaa vanhaa keittiötä, voi kertalaina olla hyvä vaihtoehto. Hakemuksen voit tehdä nopeasti netissä ja vastauksen saat melkein heti. Lainan saat tilille viimeistään seuraavana päivänä.

Mikä on kertalaina?

Kertalainasta löydä yksinkertaisen rahoitusvaihtoehdon, jos olet etsimässä pienempää lainaa kiinteällä maksuajalla. Kertalaina sopii hyvin pieniin yllättäviin menoihin. Esim. hajonneen telkkarin korvaajan maksutavaksi sopii hyvin kertalaina, jos ei halua käyttää kaupan osamaksuja. Myönnettävät kertalainat ovat monesti 500 ja 1000 euron välillä, mutta suurempiakin summia on tarjolla. Nykyään tarjolla on monesti joustoluottoa kertalainan sijaan. Joustava luotto kannattaa vain silloin, jos tiedät että tarvitset esim. varakassaa pitempää matkaa varten. Kertalaina sopii paremmin kertaluontoisen ostokseen, esim. itse matkan ostamiseen.

Kertalaina lyhyesti

 • Kertalaina on pieneen tai suureen kertaostokseen sopiva luotto
 • Voit hakea 600 – 5 000 euron kertalainaa
 • Maksuajaksi voit valita 12 – 60 kuukautta
 • Maksat lainan takaisin tasaerissä
 • Kertalainaa voi hakea nopeasti netistä

Näin haet kertalainaa

Kertalainan hakeminen ja vertailu lainanvälittäjän kautta on helppoa. Jos haluat käydä kaikki lainantarjoajat läpi ja vertailla kaikkien tarjouksia, on lainanvälittäjä erinomainen vaihtoehto. Tällä tavalla sinun ei tarvitse täyttää kaikkien lainafirmojen hakemuksia ja vertailla kaikkia lainatarjouksia erikseen. Lainanvälittäjä hoitaa tämän työn puolestasi. Riittää että lähetät yhden hakemuksen, niin saat jopa 20 eri tarjousta. Talousapu.fi on sopiva palvelu jos olet aloittamassa kertalainan hakemusta ja haluat vertailla lainatarjouksia.

Vinkit kertalainan hakuun

 1. Täytä Talousapu.fi -palvelun hakemus huolellisesti
 2. Lisää hakemukseen mahdollinen yhteishakija
 3. Tarkista tulo- ja menotiedot ennen lähetystä
 4. Käy tarjoussivulla läpi kaikki vaihtoehdot tarkasti ja vertaile vaihtoehtoja
 5. Voit palata tarjoussivulle myöhemmin jos et heti halua tehdä päätöstä
 6. Viimeistele hakemus, jos löydät sopivan kertalainan

Kertalainojen hintaesimerkkejä

Lainasumma Laina-aika Arvio kuukausierästä
700 euroa 1 vuosi 62 €
3000 euroa 2 vuotta 139 €
4000 euroa 4 vuotta 103 €
6000 euroa 5 vuotta 129 €
9000 euroa 10 vuotta 121 €
13000 euroa 12 vuotta 159 €

Asiakaspalvelu auttaa sinua

Talousapu.fi asiakaspalvelu auttaa sinua lainanhaussa, jos sinulla on kysyttävää. Lähetä meille sähköpostia, niin autamme mielellämme! Mikäli sinulla on kysyttävää hakemuksen jälkeen saadusta tarjouksesta, voit myös olla meihin yhteydessä. Kysy ihmeessä, niin autamme sinua.

Kertalainojen yhdistäminen

Jos sinulla on monta kertalainaa joita makselet pois joka kuukausi ja haluaisit vaihtaa nämä yhdeksi isoksi lainaksi, voi lainojen yhdistäminen olla hyvä idea. Talousapu.fi -palvelun avulla löydät myös edullisimmat yhdistelylainat, jos haluat vertailla vaihtoehtoja. Riittää että mainitset hakemuksen alkuvaiheessa että haluaisit yhdistellä lainoja. Muista myös täyttää hakemuksen lopussa montako lainaa sinulla on tällä hetkellä ja miten suuret kuukausierät ovat.


Etusivu » Lainaa netistä » Kertalaina

Talousapu kilpailuttaa kaikki verkon kertalainat – vertaile ja löydä edullisin!

Luotettavan palvelumme avulla löydät netin edullisimmat kertalainat

Luotettava palvelu

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisimman kertalainan. Autamme sinua, jos tarvitset luottoa heti netistä. Palvelumme on täysin ilmainen.

Kertalainahakemuksesi siirtyy meiltä eteenpäin salattuna

Lainaa tietoturvallisesti

Talousapu on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua lainojen vertailussa. Kaikki hakemustiedot lähetetään turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea edullisimman luottotarjouksen sinulle.

Palvelumme toimii yhteistyössä suomalaisten lainanvälittäjien kanssa

Suomalainen palvelu

Talousapu.fi palvelua on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta voisit helposti vertailla lainavaihtoehtoja netissä. Teemme yhteistyötä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

;

Kuka voi hakea kertalainaa?

Voit hakea kertalainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias

hakijan minimitulot kertalainalle

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

maksuhistoria kunnossa jotta voi hakea kertalainaa

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

kertalainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

kertalainan lainasummat

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Kertalaina – Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,