Yhdistelylaina

Hae yhdistelylaina, aloita valitsemalla sopiva lainasumma ja laina-aika. Kilpailutamme hakemuksesi 25 pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat monta tarjousta yhdistelylainalle, voit helposti vertailla halvimman. Täytä ei-sitova hakemus heti!


Yhdistelylaina – vertaile ja löydä edullisin

Yhdistelylainalla yhdistät kaikki vanhat ja kalliit lainasi. Talousapu.fi etsii ja kilpailuttaa sinulle Suomen edullisimman yhdistelylainan. Teemme yhteistyötä 25 suomalaisen pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, jotta sinä saisi parasta mahdollista palvelua. Kilpailutamme täyttämäsi hakemuksen hakemuksen kaikilla varteenotettavilla lainatoimijoilla. Voit vertailla saamiasi tarjouksia yhdistelylainoille online-palvelussamme. Yksi hakemus monta tarjousta – löydä edullisin yhdistelylaina helposti ja nopeasti ja vertaile halvin laina.

Hae yhdistelylainaa

Hae lainaa heti palvelustamme, niin pääset vertailemaan edullisia lainatarjouksia. Mitä nopeammin yhdistät lainasi, sitä nopeammin otat ohjat taloudestasi.

  1. Valitse lainasumma lainalaskurilla ja täytä hakemus. Muista merkitä hakemukselle kaikki lainat, jotka haluat yhdistää.
  2. Yhdistelylainat käsitellään heti ja näet lainatarjoukset välittömästi.
  3. Mikäli haet isoa summaa, voit parantaa mahdollisuuksiasi lisäämällä hakemukselle yhteishakijan.
  4. Vertaile yhdistelylainoja ja valitse halvin.
  5. Nosta laina tilillesi ja maksa pois vanhat lainat tai annan lainayhtiön maksaa lainat puolestasi.

Yhdistelylainalla pienempi kuukausierä

Esimerkkejä välittämiemme lainojen kuukausieristä:

Lainasumma Laina-aika Arvioitu kuukausierä
5000 euroa 5 vuotta 108 €
10000 euroa 8 vuotta 154 €
15000 euroa 9 vuotta 215 €
20000 euroa 10 vuotta 269 €
25000 euroa 11 vuotta 319 €
30000 euroa 15 vuotta 330 €

Halvin yhdistelylaina kilpailuttamalla

Saat halvimman yhdistelylainan vain täyttämällä hakemuksen ja kilpailuttamalla ja vertailemalla lainatarjoukset. Lainayhtiöt tekevät lainapäätöksen sinun tiedoillasi, pelkkä usean lainafirman sivuilla käyminen ja ehtojen lukeminen ei vielä auta. Sivuilla olevat tiedot ovat määrämuotoisia tarjouksia, varsinainen hakijan tietoihin perustuva laina voi olla jotain ihan muuta. Hyvin usein lainayhtiöt ilmoittavat korot sivuillaan jollakin asteikolla, esim. 8%-19,9%. Valtaosa tarjouksista menee kalliimmalla prosentilla.

Kun kyseessä on lainasummaltaan melko iso luotto, on kilpailuttaminen ensiarvoisen tärkeää. Hakemalla yhdistelylainaa Talousapu-palvelusta voit olla varma, että lainahakemus on käsitelty juuri sinun tiedoillasi ja että olet kilpailuttanut lainasi riittävän monella taholla. Hae lainaa meiltä ja tiedät, että lainasi markkinoiden edullisin!

Mikä on yhdistelylaina

Yhdistelylaina on lainatuote, joka on tarkoitettu lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylaina on tavanomainen tasaeräinen kulutusluotto tai luottorajallinen joustoluotto, mutta siinä on yksi piirre, joka eriyttää sen täysin muista lainatuotteista. Yhdistelylaina ei nimittäin lisää velkataakkaasi. Kun haet yhdistelylainaa sinun tulee tarkasti merkitä kaikki lainat, jotka haluat maksaa takaisin Talousavun lainahakemukselle. Näin lainayhtiöt näkevät heti, että et ole lisäämässä lainataakaasi, vaan haluat yhdistää vanhat lainat uuteen edullisempaan. Vanhat, ajantasaiset lainat ovat merkki, että hoidat talouttasi. Lisäksi on täysin eri asia käsitelläänkö lainahakemuksesi vanhojen lainojen 300 euron lyhennyserän kanssa ja siihen lisätään 200 euroa uutta lyhennystä vai pysyykö kuukausittainen lainanhoitomaksu samana vai jopa pienenee.

Yhdistelylainan edut ja hyödyt

Yhdistämällä lainat saat useita taloutta välittömästi auttavia etuja ja hyötyjä. Sinun ei enää tarvitse pysyä monen kuukausittaisen laskun tasalla. Voit hoitaa lainasi yhdellä laskulla ja pystyt näin suunnittelemaan talouttasi huomattavasti paremmin.

Yksi laina mahdollistaa minimaaliset päällekkäiset kustannukset. Yhdestä lainasta maksat vain yhtä laskutuskulua tai tilinhoitomaksua. Yksi laina on myös huomattavasti helpompi kilpailuttaa jatkossa. Lainayhtiöt näkevät avoimet lainasi, joten pienemmällä lainamäärällä on myös suora yhteys luottokelpoisuuteesi. Yhdistämällä lainat nostat taloutesi raha-asiat kerralla paremmalle tasolle.

Talousavun lainojen kilpailutuspalvelu on täysin ilmainen käyttää, miksi siis odottelisit enää kauempaa. Ilmaiseksi lukuisia hyöytyjä lainojen yhdistämisestä – hae yhdistelylainaa heti!


Etusivu » Lainaa netistä » Lainojen yhdistäminen » Yhdistelylaina

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,