Lainaa heti tilille

Vertaile lainahakemuksesi ja nosta edullisin laina ehti tilille. Palvelussamme vertailet yhdellä lainahakemuksella jopa 25 eri pankkia ja lainanmyöntäjää.


Lainaa heti

Lainaa heti kun olet ensin vertaillut ja löytänyt edullisimman lainan. Talousapu.fi palvelun kautta vertaat helposti ja nopeasti eri pankkeja ja lainanantajia. Pääset vertailemaan eri vaihtoehtosi helposti täyttämällä hakemuksen, joka ei vielä velvoita sinua mihinkään. Voit siis vertailla eri lainatarjouksia ja näet helposti mikä lainan korko olisi.

Lainaa heti tilille

Voit saada lainaa heti tilille, mutta alkuun on hyvä kerrata muutama muistisääntö, jonka avulla saat valitsemasi lainan mahdollisimman nopeasti tilille:

  • Ota esille palkkatosite tai eläketosite
  • Varmista, että tietosi ovat oikein hakemuksessa
  • Valitse lainapalvelu, joka käyttää sähköisiä tulonvarmennuspalveluita (esim. Instantor)
  • Vastaa, jos sinulle soitetaan tuntemattomasta numerosta. Lainayhtiö haluaa tunnistaa sinut varmasti.
  • Hae lainaa silloin, kun asiakaspalvelu on auki

Lainaa heti tilille 1000€

Lainaa voi saada 1000 euroa heti tilille, jos olet hoitanut talousasiasi moitteettomasti ja sinulla ei ole luottomerkintöjä. Yleisesti sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä hakemuksesi lisäksi, kun haet 1000 euron lainaa. Hyväksy lainatarjous sen perusteella, mikä on paras laina sinulle ja seuraa ohjeita, jos sinulta pyydetään jotain lisätietoja.

Lainaa 500 heti tilille

Kun lainaat 500 euroa ja muita pienempiä summia, niin mahdollisesti saat lainan heti tilillesi ilman liitteitä. Laina maksetaan välittömästi, kun olet hyväksynyt haluamasi lainayhtiön lainatarjouksen.

Lainaa heti tilille 24h

Palvelumme on auki 24h. Voit täyttää lainahakemuksen silloin kuin itse haluat kellonajasta riippumatta. Nykyään lähes kaikkien lainanmyöntäjien prosessi on täysin sähköinen, joten hakemuksesi käsitellään aina välittömästi. Joskus sinun tarvitsee antaa täydentäviä tietoja, jotka käsitellään heti kun asiakaspalvelu on taas seuraavan kerran auki.

Näin haet lainaa heti tilille

Lainan hakeminen on helppoa. Sinun tarvitsee valita haluamasi lainasumma ja laina-aika. Käytä lainalaskuria, jotta löydät sinulle sopivan kuukausierän.

  1. Täytä hakemus huolellisesti omilla tarkoilla tiedoillasi.
  2. Valitse lainayhtiö, joka käyttää sähköistä tulonvarmennus palvelua, jos lainasummasi sitä vaatii.
  3. Jos sinulla on pankkitili jossain Suomen yleisimmissä pankeissa, niin laina voidaan siirtää tilillesi heti.
  4. Huomioi, että laina maksetaan, kun asiakaspalvelu on auki. Pääsääntöisesti asiakaspalvelut ovat auki klo 7-23 välisenä aikana vaihtelevasti.

Lainapäätös heti

Saat lainapäätöksen heti kun olet lähettänyt lainahakemuksesi. Lainapäätös perustuu tietoihin, joita annat hakemusta tehdessäsi, joten täytä lainahakemus huolellisesti ja tarkoilla omilla tiedoillasi. Jotkut lainayhtiöt eivät tee lainapäätöstä heti, vaan haluavat jotain lisätietoja, jolloin sinun kannattaa toimittaa vaadittavat tiedot mahdollisimman nopeasti, jotta saat lainapäätöksen.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Voit saada lainaa heti ilman vakuuksia. Palvelumme kautta myönnettävät lainat ovat kaikki ilman vakuuksia, joten voit hakea lainaa, vaikka sinulla ei olisi laittaa reaaliomaisuutta vakuudeksi lainaa vastaan. Kun lainaat ilman vakuuksia, sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksista, etkä myöskään tarvitse takaajaa lainallesi. Kun lainallasi ei ole takaajia, niin olet vastuussa vain omasta tilanteestasi eikä sinun tarvitse huolehtia lainasta myös takaajan puolesta.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat eivät tarvitse nimensä mukaisesti vakuuksia. Tarvitset vapaita vakuuksia tai takaajan lainallesi, jos haet vakuudellista lainaa. Lainaa vastaan hyväksyttäviä vakuuksia ovat esimerkiksi asunto, auto, kesämökki, moottoripyörä tai vene. Huomioi myös, että vakuuksien tulee olla vapaita, joten et voi käyttää autoasi usean lainan vakuutena.

Lainaa ilman liitteitä

Voit saada lainaa ilman liitteitä, jos haet pienempiä summia. Esim. alle 5000 euron lainoissa sinun ei tarvitse välttämättä toimittaa mitään liitteitä. Tämä riippuu kuitenkin lainanmyöntäjästä. Yleisesti alle 5000 euron lainan voit hoitaa ilman liitteitä. Jos lainasumma ylittää tuon 5000 euroa ja haet lainaa 10000 euroa tai 20000 euroa, niin sinun pitää lähes pääsääntöisesti toimittaa liitteitä hakemuksesi tueksi. Tässä tapauksessa sinun pitää ainakin toimittaa eläke- tai palkkatosite lainayhtiölle.


Etusivu » Lainaa netistä » Lainaa heti

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,