Kaikki lainayhtiöt 2019

Vertailet kaikki varteenotettavat lainayhtiöt kilpailuttamalla lainahakemuksesi Talousapu.fi -lainapalvelussa. Kilpailutamme ja vertailemme hakemuksesi yli 25 pankilla, jotta saisit edullisimman lainatarjouksen. Kokeile ilman velvoitteita.


Kaikki lainayhtiöt 2019

Vertaile lainoja eri lainayhtiöstä Talousapu.fi palvelussa. Olemme listanneet tälle sivulle eri pankit, lainanantajat ja luotonmyöntäjät, jotka löytyvät käyttämällä palveluamme. Listauksessa on mukana lainapalvelut, joissa voit kilpailuttaa lainahakemuksesi ja joiden lainatarjouksia voit vertailla.

Ylläpidämme listaa, jotta löydät kaikki lainayhtiöt, jotka ovat mukana lainavertailussamme ja lisäksi voit lukea tietoa myös lainanantajista, jotka eivät ole suoraan vertailtavissa palvelussa.

Lue lisää alla olevasta listauksesta eri lainayhtiöstä, niin tiedät millaista pikalainaa, pikavippiä, kulutusluottoa ja joustolainaa voit vertailla ja samalla saat tietoa, mikä olisi paras laina, jonka voisit valita tarpeisiisi.

Kaikki pankit ja luotonmyöntäjät vertailtuna

Voit vertailla kaikki pankit ja lainanantajat Talousapu.fi lainavertailussamme. Voit lukea erikseen lainanmyöntäjien eri tuotteista ovatpa ne sitten kulutusluottoja, joustoluottoja tai pikavippejä. Esimerkiksi löydät tietoa mikä on Bank Norwegian kulutusluotto tai voit lukea lisätietoa Risicum Joustolaina tai Risicum kertalaina tuotteista.

Löydät myös alta erikseen listattuna lainayhtiöt, jotka eivät ole suoraan halua olla mukana kilpailutuksessa. Voit hakea lainaa myös näiltä yhtiöiltä sivujemme kautta ja vertailla lainoja, ennen kuin teet valintasi.

Uudet pikavipit ja pikalainat 2019

Lainahakemus kannattaa aina kilpailuttaa, jos haet pikavippiä tai pikalainaa. Lainahakemuksen kilpailuttaminen ja vertailu onnistuu nopeasti ja helposti palvelumme kautta. Lainan kilpailuttaminen on ainoa tapa, jolla pystyt helposti vertailemaan useaa lainanantajaa yhdellä hakemuksella ja näet helposti eri lainatarjoukset ja pystyt vertailemaan saamasi lainatarjoukset nopeasti. Lainayhtiöiden sivuilla olevat lainojen hintatiedot eivät ole välttämättä samoja juuri sinulle. Sinun lainatarjouksesi perustuu aina omiin lainahakemuksessa antamiisi oikeisiin tietoihisi ja on siten yksilöllinen.

Sinun ei kannata maksaa pikavipistä tai pikalainasta liikaa, sillä kun kilpailutat ja vertailet uudet pikavipit ja pikalainat, niin sinun on helppo valita mikä olisi paras laina juuri sinulle. Pikavippejä ja pikalainoja myöntäviä lainaajia tulee markkinoille tasaista tahtia. Olemme listanneet kaikki uudet pikavipit 2018 vuodelta ja pikalainat, joita on tullut markkinoille tänä vuonna. Kauttamme löydät siis helposti kaikki Suomeen saataville tulleet pikavipit 2018 vuonna.

Mukana listauksessa ovat myös kaikki lainayhtiöt, jotka tarjoavat kuluttomia ja korottomia ensilainoja.

Kaikki kulutusluottoa ja joustoluottoa tarjoavat lainayhtiöt

Yhteensä kulutusluottoa ja joustolainaa tarjoavia lainapaikkoja on Suomessa noin 40 kappaletta. Sinun voi olla vaikeaa hahmottaa millaista lainaa näistä lainayhtiöstä saisit ja sinulla menisi kohtuuttomasti aikaa vertailla eri lainapaikkoja ja lainatuotteita yksi kerrallaan.

Suurin osa näistä lainayhtiöistä on mukana lainahakemuksen kilpailutus- ja vertailupalvelussamme. Iso osa palvelussamme olevista yli 25 lainapalvelusta myöntävät isompia ja edullisempia kulutusluottoja. Löydät palvelusta myös luotonmyöntäjiä, jotka tarjoavat isompia joustoluottoja suurempaan rahantarpeeseen.

Voit nopeasti ja helposti vertailla yhdellä hakemuksella kaikki nämä lainapaikat, jotka tarjoavat järkevän hintaisia lainoja.

Kilpailutettavat lainanantajat, joita voit vertailla

Alla lista mukanaolevista lainanantajista lainatuotteittain.

Pikalainat ja Joustolainat:

Kulutusluotot:

 • Bank Norwegian
 • Svea Ekonomi
 • My Lender
 • Resurs Bank
 • Komplett Bank
 • Avida Finans
 • Big Bank
 • Monobank
 • Nordax Bank
 • Collector Bank
 • Balazia
 • Fellow Finance

Etusivu » Lainayhtiöt

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,