Kilpailuta Lainaaja lainat

Kilpailuta Lainaajan vertaislainat meidän kauttamme. Samalla pääset vertailemaan 25 muun luottoyhtiön lainatarjouksia ja valitsemaan niistä edullisimman. Anna Lainaajan kilpailla lainastasi ja täytä ei-sitova hakemus!


Lainaaja vertaislainat

Lainaajan palvelu on markkinapaikka, jossa ihmiset voivat lainata rahaa toisilleen, eli vertaislaina. Lainaa yrityksenä toimii tässä vain välittäjänä. Palvelun kautta voit hakea 800 – 6000 euron tasaeräisiä kulutusluottoja. Lainaa haetaan palvelusta, yksityishenkilöt päättävät haluavatko antaa sinulle lainaa ja millä korolla. Jos tarpeeksi moni sijoittaja on valmis tarjoamaan sinulle lainaa, maksaa Lainaaja tämän jälkeen lainan tilillesi. Jos haluat hakea vertaislainaa, kannattaa sinun aloittaa täyttämällä Talousapu -hakemus. Aloita hakeminen näin:

 1. Käy hakemus läpi ja täytä kaikki vaadittavat kohdat
 2. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse sinulle sopivin
 3. Viimeistele hakemus lainanmyöntäjän prosessissa verkkopankkitunnusten avulla
 4. Laina maksetaan tämän jälkeen tilillesi

Lainaaja yhtiönä

Lainaaja.pi palvelua ylläpitää Vertaislaina Oy niminen yritys. Palvelu on ollut toiminnassa jo vuodesta 2010 ja on vertailainaamisen pioneereja Suomessa. Yhtiölla on pääkonttori Turussa. Vuonna 2015 Front Group Oy osti enemmistön Lainaajan osakekannasta ja pääsi tällä tavalla sijoittamaan vertaislainamarkkinoille. Vertaislainojen suosion myötä, sijoittajien ja lainaajien määrä on moninkertaistunut viime vuosien aikana.

Lainaajan lainat ja hinnasto

Palvelu tarjoaa 800 – 6000 euron vertaislainoja yksityisasiakkaille. Lainoista peritään luottopäätöksessä asetettu korko, nostopalkkio ja kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Esim. 1200 euron lainalle kuukausikulu on 112,09 euroa.

Lainaajan hinnastoa:

 • Lainasumma: 800 – 6000 euroa.
 • Lainaa haetaan keskimäärin 2000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika: 24 tai 36 kk.
 • Nimelliskorko: 6% – 24%
 • Nostopalkkio: 7,5% nostetusta summasta.
 • Tilinhoitopalkkio: 3-5 euroa.
 • Todellinen vuosikorko: 37%-50%.

Kuka voi saada lainaa Lainaaja.fi palvelusta?

Voit hakea vertaislainaa jos olet 22-70 vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja verkkopankkitunnukset. Hakemukseen vaaditaan myös puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa.

Saako Lainaajalta rahat heti tilille?

Palveluun täytyy aina myös liittää esim. palkkatodistus tulonvarmennusta varten. Hakemuksen jälkeen hakemuksesi siirtyy markkinoille, jossa sijoittavat voivat rahoittaa lainasi. Hakemuksesi viimeistellään vasta kun koko lainalle löytyy sijoittajia. Lainaaja maksaa tämän jälkeen rahat tilillesi Nordean tililtä, joten rahojen siirtymisessä on noin päivän viive.

Voiko Lainaajan lainaa korottaa?

Sivuilla ei suoraan kerrota voiko lainaa korotta. Uskoisimme että tämä ei ole mahdollista, vaan vanha laina täytyy aina maksaa takaisin jos haluaa hakea suurempaa lainaa.

Lainaaja eräpäivänsiirrot ja lyhennysvapaat

Tästäkään seikasta ei kerrota palvelun kotisivuilla, joten asia kannattaa varmistaa Lainaajan asiakaspalvelusta.

Lainaaja kokemuksia

Lainaajan vertaislainat eivät ole vertaislainamarkkinoiden suosituimpia. Esim. Fellow Financen palvelussa on mukana enemmän sijoittajia, mikä johtaa hakemusten nopeampaan käsittelyyn. Rajatut laina-ajat ja summat tekee sen, että palvelu ei sovi niille jotka hakevat yhdistelylainaa.

Lainaajan hyvät ja huonot puolet:

Hyvää: Lyhyt hakemus.
Hyvää: Ei sitova hakemus.
Huonoa: 5 euron laskutuskulu.
Huonoa: Maksullinen puhelinnumero asiakaspalveluun.


Etusivu » Lainayhtiöt » Lainaaja

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,