Kilpailuta Halinon lainat

Kilpailuta Halinon lainat tästä. Samalla pääset vertailemaan 25 muun luottoyhtiön lainatarjouksia ja valitsemaan edullisimman. Anna Halinon kilpailla lainastasi ja täytä ei-sitova hakemus nyt!


Halino

Halino myöntää 100€ – 6000€ tasaeräisiä kulutusluottoja – kilpailuta Halinon lainat Arkirahan kautta vaikka heti! Voit samalla hakemuksella kilpailuttaa sekä Halinon että 25 muuta pankkia ja rahoituslaitosta. Täytä lyhyt hakemus ja hae lainaa, saat heti lainatarjouksen Halinolta ja muilta pankeilta. Voit tämän jälkeen helpoosti valita halvimman lainatarjouksen.

 1. Täytä lainahakemus omilla tiedoillasi ja lähetä se eteenpäin meille.
 2. Vertaile saamiasi lainatarjouksia online-palvelussamme ja valitse halvin – vaikka Halino!
 3. Tunnistaudu lainayhtiön prosessissa ja vahvista lainaehdot.
 4. Laina maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

Halino yhtiönä

Halino on toiminut pitkään Suomen lainamarkkinoilla. Halino tuli aikaisemmin tunnetuksi nimellä Halens Yksityislaina, nykyään pelkkä Halino. Halino on pelkkä lainabrändi, taustalla toimii TF Bank AB:n Suomen sivuliike. Pankki on ollut toiminnassa vuodesta 1987 alkaen ja sen pääkonttori sijatisee Boråsissa Ruotsissa. Suomessa pankki on toiminut vuodesta 1999 alkaen.

TF Bank tarjoaa kulutusluottoja ja säästötiliä varsin kilpailukykyisillä hinnoilla. TF Bank toimii 7 maassa ja omistaa viisi eri tuotemerkkiä kuluttajien palvelemiseen. Yhteensä Halino ja TF Bank on auttanut jo yli 300 000 asiakasta. Pankin toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta ja pankkitileillä on normaali Ruotsin talletussuoja.

Halinon lainaa ja luottohinnasto

Halinon lainojen hinnoittelu on tehty helpoksi. Jos otat Halinolta lainaa, maksat vain korkoa eikä muita kuluja ollenkaan. Lainat ovat tästä syystä hyvinkin läpinäkyviä ja ovat asiakkaidemme suosiossa.

Halinon lainoista:

 • Lainaa voit hakea 100 ja 6000 euron välilä
 • Keskimäärin asiakkaamme hakevat 2000 euron lainaa Halinolta
 • Lainan takaisinmaksuaika: 1-5 vuotta.
 • Luoton nimelliskorko: 19,2% tai 26,4%.
 • Nostokulu: ei peritä.
 • Tilinhoitomaksu: ei peritä.
 • Todellinen vuosikorko: 37%-50%.

Kuka voi saada Halinolta lainaa?

Halinolta voit saada lainaa, jos olet yli 22-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Luottotietojen täytyy olla kunnossa ja vakituinen osoitteesi täytyy löytyä Suomesta. Halino vaatii myös että sinulla on julkinen matkapuhelinliiittymä. Lainan ehdot ja muut seikat perustuvat aina hakemuksesi kokonaisarvioon.

Saako Halinolta lainaa heti tilille?

Halinon lainahakemuksen liitteeksi ei tarvitse lähettää palkkakuitteja tai tiliotteita. Halino ottaa sinun yhteyttä myöhemmin jos heillä on lisäkysymyksiä hakemuksestasi. Yhtiön sivuilta ei selviä onko heillä mitkä pankit käytössä lainan ulosmaksua varten.

Voiko Halinon lainasummaa korottaa?

Lainaa voi korottaa Halinolla. Sinulla voi ainostaan olla yksi laina kerralla auki Halinolla, mutta korotusta voi aina hakea heidän kotisivuiltaan. Lainahakemuksesi käsitellään korotuksena.

Halinon eräpäivän siirtäminen ja maksuvapaat kuukaudet

Lainan eräpäivää ei ole mahdollista siirtää, mutta maksuvapaa kuukausi on mahdollinen. Näet suoraan laskusta milloin voit ottaa maksuvapaan kuuakuden. Ominaisuus tulee käyttöösi vasta kun olet maksanut 4 ensimmäistä erää lainastasi. Lyhennysvapaata on mahdollisuus käyttää maksimissan kaksi kertaa vuodessa.

Halino kokemukset

Halinon lainapalvelusta meillä on hyviä kokemuksia. Lainasummat ovat suht pieniä, joten sen suurempia ostoksia lainalla ei voi tehdä. Lainat sopivat kuitenkin pikaisen hakemuksen ansiosta hyvin jos tarvitse nopeaa lainaa pientä ostosta varten. Huonoksi puoleksi voisi laskea online-palvelun puuttuminen. Tämä tarkoittaa että jokaisen asian suhteen täytyy olla yhteydessä asiakaspalveluun, joka on auki arkisin 8-16.

Halinon hyviä ja huonoja puolia:

Hyvää: Yksinkertainen ja edullinen hinnoittelu – maksat vain korkoa.
Hyvää: Ei liitteitä lainahakemusta varten.
Hyvää: Taustalla oleva pankki tuovarmuutta oikeudenmukaisiin ehtoihin.
Huonoa: Palvelun rajatut aukioloajat: ma-pe 8-16:00.
Huonoa: Puuttuva online-palvelu


Etusivu » Lainayhtiöt » Halino

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,