Vertaile Bank Norwegianin lainoja

Vertaile Bank Norwegian lainoja meidän avulla. Talousapu kilpailuttaa pankit puolestasi ja antaa sinulle parhaan tarjouksen. Täytä hakemus, tutustu tarjouksiin ja nosta rahat tilille.


Bank Norwegian

Norjalainen Bank Norwegian aloitti Suomen toimintansa vuonna 2015. Pankki on nopeasti noussut yhdeksi maamme suurimmaksi lainanmyöntäjäksi. Yhtiö toimii ainostaan netissä ja asiakaspalvelu hoidetaan myös Norjasta. Jos olet pienen tai vähän isomman lainan tarpeessa, on Bank Norwegian oiva vaihtoehto. Jos olet lainaa vailla, suosittelemme että haet markkinoiden parhaat tarjoukset Talousapu.fi -palvelusta. Tällä tavalla saat parhaat lainatarjoukset suoraan näytöllesi.

 1. Täytä ensin Talousapu.fi hakemus
 2. Välitämme hakemuksesi Bank Norwegianille ja markkinoiden muille lainapaikoille – tarjoukset saat heti
 3. Käy läpi kaikki tarjoukset ja valitse sinulle sopivin laina
 4. Jos haluat hakea Bank Norwegianin lainaa, siirry heidän lainaprosessiin ja vahvista hakemus heillä vielä verkkopankkitunnuksilla
 5. Tulonvarmennusta varten, sinun täytyy vielä toimittaa palkkakuitti, eläkepäätös tai verotuspäätös
 6. Tämän jälkeen lainasi hyväksytään ja saat rahat tilillesi

Bank Norwegian yhtiö

Bank Norwegian perustettiin jo vuonna 2007 ja Suomen toiminta aloitettiin joulukussa 2015. Tässä ajassa pankki on ehtinyt myöntää jo melkein miljardi euroa vakuudettomia kulutusluottoja suomalaisille kuluttajille. Bank Norwegian on toimintansa myötä yksi suomen tunnetuimmista kulutusluottoja myöntävistä yrityksistä. Lainaa voi hakea 1000 ja 60000 euron väliltä. Pankki tunnetaan myös aggressiivisesta strategiasta, jossa asiakkaalle tarjotaan suurimman riskiluokituksen mahdollistavaa lainasummaa. Eli jos päätät hakea 5000 euroa, voi pankki tarjota sinulle 10 000 euroa koska luottoluokituksesi sallii tämän.

Pörssiyhtiönä Bank Norwegian on viime vuosien aikana moninkertaistanut arvonsa sekä taseensa. Lainoja myönnetään kovaan tahtiin Suomessa ja ulkomailla. Pankilla on toimintaa Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Pankin tuotetarjontaan kuuluu tavalliset kulutusluotot ja luottokortti. Luottokorttia myydään ensisijaisesti Norwegian-lentoyhtiön välityksellä. Lentoyhtiö on myös pankin yksi omistaja. Tästä yhteydestä on Norjassa ollut aika-ajoin ollut puhetta. Eniten tässä on puhuttuanut lentoyhtiön ja pankin liitto sekä yhtiöiden kirjanpitokäytäntö. Mitään muutoksia ei kuitenkaan vielä ole tullut.

Bank Norwegian on yksi Suomen suosituimmista lainanyhtiöistä jos katsotaan volyymiä. Luottokortti on myös hyvin suosittu matkailijoiden keskuudessa. Ostoksilla saa kätevästi kerättyä lentoyhtiön bonus-pisteitä.

 

Bank Norwegian lainojen hintoja

Bank Norwegian hinnoittelee ja markkinoi lainatuotteitaan agressiivisesti. Tämän takia on aina hyvä kilpailuttaa lainahakemus Talousapu.fi -palvelussa ennen kuin tekee lainan suhteen lopullisen päätöksen. Palvelussa oli aiemmin lainaa tarjolla 4,99% korolla, mutta tämä muutettiin myöhemmin 8,99% tasolle kun kuluttajaviranomaiset huomauttivat asiasta. Yksikään asiakas ei koskaan saanut lainaa 4,99% korolla. Nykyään 8,99% korko on markkinoiden keskikastia, jos tuotteita vertaa muiden yhtiöiden lainoihin. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa siis aina, jos haluaa parhaan lainatarjouksen.

Bank Norwegian lainoista:

 • Lainasummat: 1000 – 60000 euroa.
 • Keskimäärin ahettu lainasumma: 5000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika: 1-15 vuotta.
 • Nimelliskorko: 8,99%-22,49%.
 • Nostopalkkio: ei mainita.
 • Tilinhoitopalkkio: ei mainita.
 • Todellinen vuosikorko: 13,99%-37,97%.

Palvelun sivuista voisi mainita sen, että tietoa on huonosti saatavilla. Koska kyseessä on pankki, pitäisi kulut ja korot olla selkeästi näkyvillä. Jopa pikavippiyhtiöillä on tiedot paremmin esillä.

Kuka voi saada Bank Norwegianin lainaa?

Luotonmyöntikriteerit ovat suurimmaksi osaksi samanlaiset kun muillakin pankeilla. Takuita tai vakuuksia et tarvitse lainanhakua varten. Tärkeimmät kriteerit:

 • Ei maksuhäiriömerkintää.
 • Ikää vähintään 23 vuotta.
 • Pysyvä osoite Suomessa viimeiset 36 kuukautta.

Saanko Bank Norwegian lainan heti tilille?

Yhtiö pyytää aina tulotietojen varmennusta varten jonkinlaisen tulotositteen. Palvelun lainaprosessi on kuitenkin tehty hakijalle helpoksi ja myöntökriteerit ovat matalat. Hakemus on kaiken lisäksi optimoitu mobiilille, joten lainan hakeminen puhelin avulla onnistuu helposti. Jos pystyt toimittamaan Bank Norwegianille esim. palkkakuitin nopeasti, saat rahat nopeasti tilille.

Bank Norwegianin sijoittajapuoli käyttää Nordean tiliä, joten voisi olettaa että lainat maksetaan ulos samalta tililtä. Jos sinulla on tili Nordealla, saat luultavasti rahat heti tilillesi. Jos sinulla on jokin muu pankki, kestää tilisiirrossa vähintään päivä. Jos lainalla on kiire, kannattaa ulosmakuista kysyä vielä yhtiön asiakaspalvelusta.

 

Voiko Bank Norwegianin nykyistä lainaa korottaa?

Kyllä. Palvelussa ei suoraan kerrota mitkä korotuksen kriteerit ovat. Jos olet jo Bank Norwegianin asiakas, voit OmatSivut -palvelun avulla tarkistaa oletko jo saanut korotusominaisuuden käyttöösi. Korotuksen voit sen jälkeen tehdä suoraan online-palvelun kautta. Kirjautumaan pääsen omilla verkkopankkitunnuksilla.

Bank Norwegian eräpäivän siirtäminen ja maksuvapaat kuukaudet

Maksuvapaata kuukautta voi myös hakea suoraan OmatSivut -palvelun kautta. Lyhennysvapaista ei kerrota sen enempää.

Lasku eräpäivän siirrosta ei löydy mitään tietoa, koska sitä ei erikseen mainosteta. Tästä kannattaa kysyä suoraan asiakaspalvelusta.

Bank Norwegian lainan maksusuunnitelman muuttaminen

Luoton takaisinsuunnitelmaa voi muokata. Jos olet maksanut kaikki aiemmat laskut eräpäivään mennessä, voit tehdä uuden maksusuunnitelman. Uuden suunnitelman käyttöönotto vaati yhteydenottoa asiakaspalveluun. Kannattaa etukäteen suunnitella minkälaisesta maksusuunnitelmasta selviät ja minkälaista kuukausierää voit maksaa.

Bank Norwegian kokemukset

Bank Norwegianin lainapalvelusta on positiivisa kokemuksia. Suuri osa suomalaisista on valinnut nopean norjalaisen pankin lainaa varten. Asiakkaalle on tarjolla isojakin kulutusluottoja, luottokorttia ja toimivaa mobilliappia. Nämä kaikki yhdistettynä tavanomaisiin luotonmyöntikriteereihin, on mahdollistanut pankin ripeän kasvun.

Yhdistelylainaa etsivät kannattaa laittaa Bank Norwegianille menemään, koska sieltä on mahdollista saada suurempaakin summaa. Asiakkaalle tarjottavat luottokortit, bonusohjelmat, lentolipputarjoukset, korottomat maksuajat ja talletustilit ovat houkuttelevia jos etsii itselleen joustavaa pankkia.

Bank Norwegianin hyvää ja huonoa:

Hyvää: Kattavat lainavalikoima ja matalat luottokelpoisuusvaatimukset.
Hyvää: Maltilliset lainakustannukset, ei kuitenkaan markkinoiden halvimmat.
Hyvää: Palvelua helppo käyttää puhelimella
Hyvää: Hyvät mahdollisuudet saada yli 10000 euron kulutusluottoa lainojen yhdistämistä varten.

Huonoa: Lyhyet aukioloajat: ma-pe 11-17.
Huonoa: Hakemusta varten tarvitaan aina liitteet.
Huonoa: Korko voi nousta lainasuhteen aikana.

Bank Norwegian asiakaspalvelun aukioloajat

Puhelinpalvelu ja asiakaspalvelu on auki arkisin vain kl. 11 – 17.
Voit myös olla yhteydessä kätevästi sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@banknorwegian.fi

Aukioloaikojen poikkeukset:

 • Uudenvuodenpäivä, Loppiainen, Kiirastorstai: 11:00-13:00.
 • Pitkäperjantai, 2. pääsiäispäivä, Vappupäivä, Helatorstai, Juhannusaatto
  Itsenäisyyspäivä, Jouluaatto, Joulupäivä, Tapaninpäivä, Välipäivät jaUudenvuoden aatto: 11.00 – 15.00.

Etusivu » Lainayhtiöt » Bank Norwegian

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,