Vippi heti tilille helposti ja nopeasti

Hae vippiä vertailemalla lainatarjouksia yli 25 eri pankin ja lainanantajan kesken. Katso henkilökohtainen vippitarjouksesi täyttämällä hakemus.


Vippi

Vippi on lyhyempi nimitys pikavipille, jonka avulla saat nopeaa lainaa äkilliseen rahavajeeseen. Talousapu.fi palvelu auttaa sinua löytämään ja vertailemaan, mikä on edullisin pikavippi sinulle.

Kun lähetät lainahakemuksen kauttamme, niin vertailemme yli 25 eri pankkia ja luotonantajaa, jotta löydämme parhaan vipin sinulle. Sinun tarvitsee vain vertailla omiin tietoihisi perustuvia henkilökohtaisia lainatarjouksia ja valita näistä sinulle sopivin pikalaina.

Vippi heti tilille – kuinka nopeasti saan rahat?

Vippi on yleensä laina, joka halutaan tilille nopeasti. Miten saat sitten rahat tilille mahdollisimman nopeasti. Tarkista muutaman kohdan lyhyt lista:

  • Hae niin vain niin isoa lainaa kuin tarvitset – Liian isoissa summissa myöntöprosessi kestää yleensä kauemmin
  • Käytä lainanantajaa, jolla on käytössä sähköinen tulonvarmennuspalvelua – Sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä.
  • Ota yhteyttä lainayhtiön asiakaspalveluun, jonka lainan valitsit – Saat yleensä rahan tilille nopeammin

Helppo vippi – Onko sellaisia?

Helppoa vippiä on helppo mainostaa, mutta suoraan ei voida sanoa onko vippi helppo vai ei. Kun kilpailutat lainahakemuksesi, niin lainatarjoukset perustuvat sinun antamiisi omiin tietoihisi, joten saat sinulle kohdennettuja lainatarjouksia, joita pystyt vertailemaan kätevästi keskenään. Tämä onnistuu helposti ja nopeasti, mutta tarkoittaako tämä, että sinulle on tarjolla helppo vippi?

Yleensä helppoa vippiä etsitään, kun ihmiset haluavat saada pikavipin ilman ylimääräistä työtä ja häslinkiä. Kauttamme se onnistuu nopeasti täyttämällä lyhyen lainahakemuksen, jonka jälkeen näet vippivaihtoehtosi.

Vippi 100

Lainaa 100 euroa tarjoavat lainayhtiöt ovat erikoistuneet pikavippeihin ja siksi heillä on lainatuotteissa myös pienempien summien tuotteita. Vippi 100 eurolle on erinomainen, jos tarvitset nopeaa lainaa, jonka aiot maksaa myös nopeasti pois.

Vippi 200

Eikö satasen laina riitä? Ehkä vippi 200 eurolle on sinulle sopiva lainasumma. 200 euroa on nopea hakea ja saat rahat myös tilille yhtä nopeasti. Hae lainaa 200 euroa ja katso, millaisia tarjouksia saat.

Vippi 300

Kun haet vippiä 300 euroa, niin voit löytää useamman lainanantajan, joka pystyy tarjoamaan sinulle 300 euron vippiä. Täytä lainahakemus 300 euron summalla ja katso mitkä lainayhtiöt tarjoavat sinulle 300 euron lainoja.

Vippi 400

400 euroa on ollut hieman väliinputoaja pienemmissä lainasummissa. Yleensä ihmiset tarvitsevat alle 300 euroa tai sitten he hakevat lainaa 500 euroa tai enemmän. 400 euron vippi ei ole siis yleisesti suosiossa, mutta voi olla juuri oikea summa sinun lainatarpeisiisi.

Vippi 500

Lainatuotteina 500 euroa on yleinen tuote markkinoilla, sillä monet yritykset pitävät minimisummanaan 500 euron lainaa. Kun haet vippiä 500 eurolle palvelumme kautta, niin sinun pitäisin saada suurin määrä lainatarjouksia lainahakemuksellesi. Hae vippi 500 eurolla ja katso, millaista lainaa saisit.


Etusivu » Lainaa netistä » Pikavippi » Vippi

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,