Pikavippi 24h - Hae vippiä vuorokauden ympäri

Tarvitsetko pikavipin heti tilillesi? Hae kellonajasta riippumatta ja hakemuksesi käsitellään automaattisesti.


Pikavippi 24h – pikavippiä ympäri vuorokauden

Pikavippiä voit hakea ympäri vuorokauden. Pikavippihakemuksesi toimitetaan eteenpäin 24h vuorokaudessa. Palvelussamme olevien yhteistyöpankkien järjestelmät käsittelevät hakemuksesi 24 tuntia ympäri vuorokauden. Yleisesti pikavippi kuitenkin maksetaan tilillesi silloin kuin lainayhtiön asiakaspalvelu on auki. Joillain lainayhtiöillä on myös automatisoituja palveluita, jotka maksavat lainan tilille ympäri vuorokauden, jos olet jo vanha asiakas. Jos olet uusi asiakas lainayhtiölle ja haet vippiä, niin laina maksetaan tilillesi silloin kuin asiakaspalvelu avautuu.

Pikavippi heti 24h

Pikavippien maksuajoissa on eroja ja kun haet vippiä, niin kannattaa olla tarkkana asiakaspalveluiden aukioloajoista. Alla olevasta listauksesta näet helposti, miten asiakaspalvelut ovat auki.

  • Aasa: arkisin 9-17
  • Euroloan: arkisin 7-23, vanhoille asiakkaille palvelu käytössä 24h vuorokaudessa.
  • Fellow Finance: arkisin 9-17
  • Lainasto: arkisin 8-22, la-su 12-20.
  • OPR-vakuus: joka päivä 8-22.
  • Risicum ja Laina.fi: arkisin 7-22, la-su 9-21, vanhoille asiakkaille palvelu käytössä 24h vuorokaudessa.

Pikavippi heti tilille 24h – milloin saat pikavipin tilillesi?

Pikavippiä kannattaa hakea aina kun asiakaspalvelut ovat auki. Mikäli haet vippiä lainanantajalta, jonka asiakaspalvelu on sulkeutumassa hetken kuluttua, niin täytä lainahakemus nopeasti ja soita heti kyseisen lainanantajan asiakaspalveluun. Kaikki vippiä tarjoavat yhtiöt voivat käsitellä hakemuksesi kiireellisenä jonon ohitse. Kun lainahakemuksesi on käsitelty asiakaspalvelun aukioloaikana, niin saat rahat useimmiten rahat tilillesi vielä saman päivän aikana, vaikka asiakaspalvelu menisi juuri kiinni.

Jos olet jo tuttu asiakas, niin voit hyödyntää yllä olevien vippiyhtiöiden automatisoituja lainapalveluita silloinkin, kun asiakaspalvelu on kiinni. Toinen tapa saada lainaa tilille ympäri vuorokauden on joustoluotto. Jos sinulla on käytössäsi jonkin palvelun joustoluotto ja sinulla on lainasaldoa auki, niin voit nostaa lainaa haettuun lainasummaan asti.

Et saanut pikavippiä tilillesi ajoissa ja otit jonkin toisen vipin?

Ellet saanut rahoja tilillesi ja vippipalvelun asiakaspalvelu on sulkeutunut, niin vippi maksetaan tilille mahdollisesti seuraavana päivänä, kun lainapalvelu avautuu. Jos haluat vielä hakea pikavippiä toisesta yrityksestä, joka on vielä auki, niin voit hakea huoletta vippiä myös tästä yhtiöstä. Silloin kannattaa ottaa yhteyttä ensimmäiseen lainayhtiöön seuraavana päivänä. Voit tehdä kirjallisen peruutusilmoituksen lainastasi siihen lainayhtiöön, josta et saanut lainaa ajoissa tilillesi. Jos päädyt perumaan vippisi, niin maksat korkeintaan lainakoron aiheuttamat kulut yhdelle päivälle, jotka ovat yleensä muutaman euron verran.


Etusivu » Lainaa netistä » Pikavippi 24h

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,