Laskurahoitus

Laskurahoituksella saat rahat heti saatavistasi käyttöön

Laskurahoituksen ansiosta et enää tarvitse odotella, että asiakkaasi maksavat laskun. Enää et siis tarvitse odottaa esim. laskua joka lähti 90 päivän maksu-ajalla, vaan saat rahat heti käyttöösi uusia projekteja varten. Laskurahoitus on hyvä vaihtoehto kun haluat yrityksellesi ennustettavan kassavirran. Tällä tavalla et tarvitse enää murehtia epävarmojen myyntilaskujen maksuaikatauluista. Rahoittamalla laskusi nopeutat oman firman pääoman kiertoa, parannat omaa maksuvalmiuutta ja voit hyödyntää omien ostolaskujen kassa-alennuksia. Talousapu antaa vinkkeä laskurahoitukseen, on kyseessä sitten PK-yritys tai suurempi firma.

laskurahoitus rahoittaja

Talousapu suosittelee: Rahoittaja.fi

laskurahoitus

 

 


Yrityksen rahoitusvaihtoehdot ovat tänä päivänä kattavat, kiristyneen pankkirahoituksen ansiosta. Uusia rahoitusmuotoja on tästä syystä entistä enemmän tarjolla yrityksille. Erityisesti PK-yritysten laskurahoitus on lähtenyt viime vuosina kovaan nousuun. Tämä juontaa juurensa suuryritysten vaatimuksiin pidentää omaa maksuaikaa ja pankkien korotetut vakuusvaatimukset rahoitusta hakiessa. Pienyritysten reaalivakuuksien puute ja liiketoiminnan nopea kasvu ovat johtaneet siihen, että laskurahoituksen suosio on kasvanut. Laskujen rahoittaminen on nopea tapa saada yritykselle käyttöpääomaa.

Miten laskurahoitus toimii?

Yrittäjänä olet varmaankin tuskaillut asiakkaiden pitkillä maksuaikavaatimuksilla. Saat odottaa suorituksia vaikka tarvitsisit resursseja uusia projekteja varten ja haluaisit keskittyä kunnolla yrityksesi ydinliiketoimintaan. Laskurahoitus on nykyään moderni ja suosittu tapa hoitaa yrityksen rahoitusta. Tämä voi olla etenkin tärkeä taloudellisesti vahvalle yritykselle, koska maksuvalmiuus paranee ja kassankierron ennustettavuus helpottuu. Uusille ja kasvaville yritykselle laskurahoitus mahdollistaa investoinnit tulorahoituksella ja pidempien maksuaikojen tarjoaminen asiakkailleen.

Rahoitusyhtiöt pyytävät usein sinua lähettämään kuvan laskusta tai koko laskun pdf-tiedostona. Saat tämän jälkeen tiedon rahoitusyhtiöltä rahoitustarjouksen ja tiedon siitä miten voit hyväksyä tarjouksen. Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, ilmoittaa rahoitusyhtiö laskun maksajalle omistussuhteen muutoksesta ja maksavat sen jälkeen rahat tilillesi. Laskun ostaja lähettää laskun saajalle uuden laskun ja hoitaa saatavan valvonnan.

Millaisia laskuja voin myydä?

Yrityksenä voit myydä joko yhden ainoan laskun tai kaikki avoinna olevat laskut. Lasku on myyntikelpoinen jos seuraavat ehdot täyttyvät:

Lasku ei ole erääntynyt

Laskun maksajana täytyy olla joko yritys tai yhteisö

Sekä myyjällä että ostajalla täytyy olla suomalainen y-tunnus

Myyjän ja ostajan täytyy myös kuulua ennakkoperintä- ja kaupparekisteriin

Laskun maksajan luottoluokitus täytyy olla kunnossa

Laskurahoituksen ja factoringin ero

Jos olet harkinnut laskujen myyntiä, on sinulla usein kaksi vaihtoehtoa. Rahoitusyhtiöt tarjoavat joko laskurahoitusta tai factoringia. Factoringin myötä yrityksesi velat kasvavat. Jos rahoitusyhtiö tarjoaa sinulle factoring -palvelua, maksavat he 70-80% laskun loppusummasta suoraan ja loput vasta silloin kun asiakas on maksanut laskun. Luottotappioriski jää tässä tapauksessa laskuttavalle yritykselle. Laskurahoituksessa saat koko laskun loppusumman tilillesi heti. Loppusummasta vähennetään ainostaan rahoitusyhtiön komissio ja rahoitusyhtiö kantaa luottotappioriskin ostetusta saatavasta. Myymällä laskusi pienennät saataviasi, kevennät tasetta ja parannat pääoman tuottoprosenttia.

Laskurahoitus-palvelun tarjous

Laskurahoitus-palveusta kannattaa aina ensin pyytää tarjous parilta rahoitusyhtiölta. Kaikki firmat tarjoavat samanlaista palvelua, mutta kaikissa on pieniä eroja. Ensimmäiseksi kannattaa selvittää onko tarjolla laskurahoitusta tai factoringia. Tässä vaiheessa on myös hyvä tarkistaa kuka kantaa luottoriskin. Talousapu.fi suosittelee Rahoittaja.fi laskurahoitusta. Pyydä heiltä tarjous alla olevan linkin kautta:

Yritysrahoitus

 

Etusivu » Yrityslaina » Laskurahoitus

Talousapu kilpailuttaa lainat - vertaile ja löydä edullisin!

lainaa-luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti

Vertaile lainoja luotettavasti Talousapu-palvelun avulla. Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 10000 käyttäjää löytämään edullisen lainan. Teemme puolueetonta lainavertailua, jotta sinä löydät edullisimman lainan. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemus ole sitova.

Hae lainaa

Hae lainaa heti tilille

Hae lainaa helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Näet luottopäätökset heti. 1. Täytä hakemus, kilpailutamme sen heti. 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse halvin laina. 3. Vahvista lainasopimus ja nosta rahat heti tilille.

Lainaa helposti ja nopeasti

Edullisin laina kilpailuttamalla

Kilpailutamme lainasi heti 25 suomalaisella pankilla ja yhteistyökumppanilla. Löydät halvimman lainan helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Ei enää useilla sivustoilla käymistä ja hintatietojen etsimistä. Yksi hakemus - monta kilpailutettua lainatarjousta.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 18-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Luotto maksuhistoria

MAKSUHISTORIA

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Laina vakuudet

VAKUUDET

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

laina 60000

LAINAMÄÄRÄ

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Talousapu ja miten hyödyn palvelusta?

Talousapu on kotimainen palvelu, jonka kautta voit vertailla lainatarjouksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Talousapu -palvelin kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka isoa lainasummaa voin hakea?

Talousapu -palvelun avulla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti.

Lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, paljonko sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voisin saada lainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen kokonaan loppuun asti.

Jos päätät täyttää lainahakemuksen, ei sido sinua mihinkään. Hakemalla näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Lainanhaku

Kuinka pikaisesti saan lainan tililleni?

Varat saat tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutamassa arkipäivässä. Tähän vaikuttaa myös minkä lainatarjouksen valitset.

Lainanhaku

Voiko lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Yhteishakijalla voit saada paremman lainatarjouksen. Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuksia saada hakemasi summan ja voit myös saada lainalle alhaisemman koron.

Lainahakemuksesta löydät oman osion yhteishakijan tietoja varten. Yhteishakijaksi kelpaa perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Lainanhaku

Minulla on jo useampi laina, voinko saada silti tarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko uuden lainan pienemmällä korolla.

Palvelumme avulla voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Hakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai muita henkilöitä lainan takaajaksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa luoton takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin tai maksaa pois kokonaan. Jos haluat lyhentää lainaa nopeammin, kannattaa ensin tarkistaa lainanmyöntäjältä miten tässä tilanteessa toimitaan.

Lainanhaku

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos sinulla on luottohäiriömerkintä, et valitettavasti voi saada lainatarjouksia,